Хм, май искам да седна на лицето му. Не знам, де, но май ще бъде хубаво... Нека се поцелуваме още малко, и ще реша.

Дали мога да се настаня там, без да правим уговорки какво точно ще се случи, и без да обсъждаме сексуалните си планове за следващите 5 минути? Някак не ми е удобно да казвам: „Ей сега идвам, приготви се...ето ме...” Затова е по-добре да пропуснем тази част!

Чувствам се като най-смотаната порно-звезда в света. Ако някой ни види, ще разбере, че никак не се справям със ситуацията. Но пък се опитвам...

Май трябва да се подготвя по-добре физически, за да ми издържат коленете. Иначе рискувам да се стоваря върху лицето му, да се разстроя, да се разплача, а и той да се разплаче... Започвам да работя върху това още утре. Или пък не. Важното е, че сега това е целта ми – да ми издържат коленете.

Имам чувството, че лицето му е на километри от мен. Ок, ще опитам да се приближа с един сантиметър.

Как да се отпусна, като непрекъснато мисля, че е възможно да го задуша и той да умре? И на погребението му никой няма да ме пусне, защото аз ще съм убийцата, която го е задушила, сядайки върху лицето му.

Ох, все едно... ще се отпусна, а ако съм твърде тежка, той ще ми каже.

Защо не сме правили това по-рано? Боже, ето новата ми любима секс-поза. Дааа!

Извинявай, извинявай, не знаех, че смачквам лицето ти! Жив ли си? О, това  добре, поне семейството ти няма да ме съди, че съм те убила с вагината си!

Няма да те лъжа. Ако получа оргазъм, ще изгубя всякакъв контрол и ще се отпусна и няма да имам никакъв контрол върху това, което се случва с тялото ми и с лицето ти. Стоях дълго като окачена, но краят и на това идва.

Чувствам се така, все едно слизам от дълго пътуване с мотор. Но с никой мотор не съм имала такъв оргазъм.

TrafficNews.bg