На всеки се е случвало да изневерява, но какво правим когато това стане периодично повтарящо се явление? Вижте някои от законите, които трябва да спазваме, за да не ни хванат!

1. Пази достойнството ми

Никакви общи познати, пощипване, докато съм обърната с гръб, намигане, докато сме някъде заедно.

Ако тя е в моя кръг от приятели, рано или късно ще се разбере. Ще ми пречи да бъда себе си (т.е. самонадеяна и надута), ако дори един-единствен човек от нашите познати ( в това число и тя) знае, че твоето “Нещо съм уморен” в превод означава “Цял ден ми въртят свирки”.

2. Безопасност на труда

Айде няма нужда. Предпочитам да намеря наполовина изразходвана опаковка презервативи** в джоба ти, отколкото да се сдобия с положителен тест за хламидия от гинеколога си.

Колкото и да е сладка, колкото и спонтанно да се е случило… пази ме. Мен, себе си и връзката ни.

**Неправилен израз. Те все са по три,
а надали някой може да ползва презерватив и половина.

3. Не ме поставяй на заден план

Не харчи всичките си пари за подаръци за нея. Не ми отказвай секс, защото до преди малко сте били заедно.

Нагласи си нещата така, че да имаш сили и желание и за мен. Най-добре, докато един от двама ни е в друг град. Пътувам често, не би трябвало да ти е проблем. Ако все пак се случи, направи го така, че да не се обидя.

Уморен си, боли те гърба, ръкоделствал си в банята…

4. Не вкъщи

Нашето легло, нашите чаршафи, вибраторът, който ти ми подари за Коледа, радостното посрещане от нашите домашни любимци, моите снимки по рафтовете…

Това са все неща, които са неприкосновени. Няма място за друга. Това няма да мога да го преглътна.

5. Не искам да зная

Не трябва дори да подозирам. С други думи – не затваряй телефона в момента, в който вляза в стаята, не гледай виновно и, Бога ми, не пиши есемеси под масата, докато вечеряме.

Както се казваше в един виц: “Трябва да си вярваме, защото ако не си вярваме ще се следим, а ако се следим – ще се хванем.”

6. Не лъжи

Ако все пак разбера, или подозираш, че нещата са се объркали и все някак ще стигне до мен, не отричай до откат – кажи ми.

Така или иначе ще ти простя, не се набутвай в нездравословно оплитане и оправдания. Пък и ще знам, че когато се случи да отречеш, го правиш, защото наистина не е вярно. Със сигурност ще ти мрънкам известно време. Е, голямо момче си, ще го преживееш.

7. Разнообразие

Ще прозвучи нелепо като желание, но някои по-оборотни мацки знаят страшни номера в леглото. Ако приложиш наученото и с мен, цялата работа ще ни се отрази благотворно. Аз обичам секса с теб и ако стане по-добър – толкова по-добре.

8. Не на работното ти място

Чукаш колежка, закъсняваш, измисляш си оправдания, аз вися вкъщи с изстиналата ни вечеря, нещо се обърква и ти оставаш без работа…

Едва ли има служебна авантюра, завършила добре, не ни вкарвай в латиносериал.

9. Не се чувствай виновен

Изневярата е здравословна за връзката ни – разнообразява те, пречи ти да се отегчиш от рутината, вкарва адреналин в ежедневието ти, вероятността да ме загубиш те подсеща колко съм прекрасна, колко много държиш на мен и защо ме избра.

Аз мога да забележа вината и това ще ме гризе отвътре. Не е нужно да се чувстваш зле, в крайна сметка – човещинка.

10. Не се влюбвай

Мисля, че няма нужда от словоблудства тук. Не искам да те загубя. Обичай само мен и всичко е наред.

 

TrafficNews.bg