По правило бързият секс не се планира предварително и често се случва тогава, когато имате много малко време (но пък имате много желание). От една страна, това може да бъде много вълнуващо и възбуждащо, но от друга, може да се окаже, че носи доза негативизъм със себе си, пише Cosmopolitan.bg.

И не е вярно, че мъжете обичат всякакъв вид секс! Част от доказателствата са 10-те тайни на бързия секс, за които мъжете никога няма да проговорят (но си го мислят).

1.Той също има нужда от време, за да пристъпите към акта

Да, всички знаем за митовете, че мъжете са винаги готови за секс, но това не е точно така, защото дори и те имат нужда от време за психологическа подготовка.

2. В бързия секс мъжете не могат да разберат сигналите на жените

Ако връзката е съвсем скорошна бавният и чувствен секс дава възможност на мъжа да разбере какво харесва неговата половинка. А в бързия няма време за опознаване и експерименти.

3. В бързия секс се играе на сигурно

И точно това смущава голяма част от мъжете, защото накрая може да се окаже, че половинката им не е изпитала никакво удоволствие от половия акт.

4. Мъжете нямат богато въображение

И ако времето е малко – богатото въображение помага много. Защото ако си представиш нещата, които би искала да направиш с него, това ще ускори процеса на готовност и по-бързо задоволяване. Но уви, при мъжете това би могло да се случи доста трудно.

5. Времето затруднява получаването на оргазъм

Това усещане е същото като когато трябва да свършиш нещо спешно и колегата ти стои зад рамото ти и чака да го свършиш, или като момента, в който си в банята, а някой стои пред врата и чака да излезеш. Следователно, и двамата се чувствате притиснати от времето и не можете да се насладите на момента.

6. Мъжете са също толкова суетни, колкото и жените (дори и малко повече)

Следователно на мъжете също им отнема време, за да се "приготвят". И когато нямат време да си оправят косата, да си сменят дрехите, бельото и т.н. те не се чувстват много удобно.

7. Той се чувства виновен

Бързият секс понякога пречи да получиш оргазъм, защото както ти е известно повечето от нас се нуждаят от доста дълга подготовка.

8. По-скоро се чувства, че трябва да свърши за време, отколкото да се наслади на удоволствието

Бързият секс кара голяма част от мъжете да се чувства, че трябва да свършат за време, отколкото да се насладят на момента, да се отпуснат и да му се отдадат.

9. Той гледа часовника си. Постоянно!

И го прави наистина постоянно! Трябва да се срещнете с приятели за 10 минути, а за да стигнете до там са необходими 15… е, за щастие винаги могат да се използват задръстванията.

10. Той не знае къде минава границата на скоростта

Ако той знае, че разполагате с 15 минути се фокусира само върху това и всичко приключва доста по-бързо.