Еротичните фантазии посещават нежната половина по-често от мъжете, показа допитване на социолози. 

Понеже по своята природа жените са по-меки и нежни, в повечето случаи техните фантазии са по-деликатни. Но това не означава, че те не обичат страстния секс, пише Rozali.com. 

И така кои са 10-те най-често срещани еротични фантазии при слабия пол?

Доминиране

По-зрелите жени желаят доминирането в секса, макар че кой знай защо крият този факт. Фантазиите за командването в леглото могат да бъдат най-разнообразни и екзотичниДоминирането може да се изразява и в по-твърда форма – примерно мъжът да бъде вързан с белезници за леглото и жената да прави с него каквото си поиска.

Подчинение

Това е обратен вариант на първия. Има жени, на които им харесва да се подчиняват и да изпълняват всички желания на мъжа. На тях им харесват всички мъжки команди и заповеди. Изглежда най-безобидните са с използването на белезници. Все пак контактът трябва да приключи с взаимно изпълнение на всички желания, именно това се смята за най-добрия завършек.

 

Секс с непознат

Оказва се, че много жени са привличани от образа на така наречения нощен непознат. При това той трябва да бъде висок, силен и мъжествен. Жените просто мечтаят да срещнат посред нощ приятен непознат мъж и да правят любов с него. По правило този мъж не трябва да бъде с отчетливо изразени черти на лицето, защото цялата прелест е в тайнствеността на образа, който изчезва с настъпването на утрото.

Секс в офиса

Жените, които работят в офиси, често мечтаят за секс с началник или колега. При това ситуацията трябва да бъде внезапна, без предварителна подготовка. Сексът върху бюрото в офиса в работно време или след работа е една от главните сексуални фантазии. Освен това жените често мечтаят за курортен роман.

Многочасово удоволствие

Най-невинната еротична фантазия е безкрайната любов. Голям брой жени, особено ако отдавна не са правили любов, мечтаят за продължителни удоволствия, които продължават поне няколко часа.

Изнасилване

Учудващо е, но най-популярната женска фантазия е изнасилването. Но трябва да се отбележи, че жените се отдават на такива фантазии само, когато те са неосъществими, тоест намират се в пълна безопасност. Тази фантазия е неприложима в реалния живот. Вместо нея обаче може да се осъществи варианта с разиграване на изнасилване с партньора

Секс на необичайно място

Това е една от най-желаните женски фантазии. Реализацията й зависи от смелостта и дързостта на някой от двамата партньори. Секс може да се прави навсякъде – в пробната, палатката, лодката, на покрива. Тази фантазия позволява да се украсят сивото ежедневие и еднообразните дни.

Ролята на проститутка

Стана също ясно, че много жени просто мечтаят поне веднъж да изиграят ролята на проститутка. При това желанията варират – от улична до елитна проститутка. Такъв секс е страстен, смел и разкрепостен, в него жената напълно може да се разкрие и да покаже на какво е способна.

Екзотика

Много жени мечтаят за екзотичен секс на необичайно място с партньор от друга националност. Често обект на такива фантазии стават италианците, които са известни със своят страст и романтичност. Е, тук жените допускат и други националности.

Групов секс

Тази фантазия е най-малко популярна, но все пак има място. При това конкурентки не се допускат, а мъжете трябва да бъдат красиви, с тен и да се възхищават от жената. При това положение е възможно да се стигне дори до подчиняване на жената.