Кръвта ви кипи, чувствата ви бушуват и най-после сте заедно. Преходът към съвместния живот минава през няколко фази и нашите автори разгледха няколко от тях.

1. Дай преди да разопаковаме, да правим секс върху кашоните с книгите!

Новото място носи свежест, особено ако досега сте живели с родителите си, съквартиранти или хазяи. Не е нужно да чакате сгодния момент – можете да правите секс, когато си поискате. Цялото време е ваше и можете да пробвате нови пози в хола, върху кухненската маса и дори в килера – сутрин, обед и вечер.

2. Можете да охкате, пъшкате и крещите „Дас ист фантастиш“, колкото ви душа иска.

Може да се окаже, че досега някой от вас не е изпитал оргазъм, защото се е притеснявал, че леглото скърца и някой в съседната стая ще ви чуе.

3. В един момент ви става ясно, че можете да правите секс и на пода в кухнята.

Никой няма да влезе неочаквано и никой не го е изцапал, след като сте го мили сутринта. Можете да си доставяте удоволствие навсякъде, защото не ви се налага да делите пространството с други хора. Ако искате, можете да го правите и в антрето, никой не ви пречи.

4. Предложението за изтриване на гърба се превръща в спонтанен секс под душа.

После ще трябва наистина да вземете душ, обаче.

5. Всяка вечер правите секс по разписание.

Само по себе си не е лошо, но в един момент ви става ясно, че е станало рутина, някъде между филма и късните новини. Сексът вече не е спонтанен и умопомрачителен, както преди.

6. Първият път, в който пропускате вечерния секс.

Дори не го обсъждате. Просто на някой от вас му е лошо.

7. Започвате да се чудите дали да правите секс, или да се наспите.

Гледате нервно часовника и бързате, защото утре имаш презентация и трябва да се наспиш, за да си свежа. Идва ден, в който сънят побеждава.

8. Планирате секса специално, защото в последните няколко дни не сте правили и е време.

Малко като изхвърлянето на боклука. Просто не искате да сте от онези двойки, които са изгубили интимността си. Така че днес ще трябва да правите секс. Не е рутина, всичко си е супер между вас, просто скоро не сте го правили.

9. Съвместният живот тръгва по руслото.

Нанесохте се, разопаковахте багажа, настанихте се удобно и правихте секс като зайци във всяко помещение на апартамента, но вече сте преситени и леко уморени. Възторгът от постоянния секс се изпари и се сблъсквате с реалността.

Все още се обичате, но по разписание.

10. Ако се преместите на друго място, цикълът започва отново.

Освен ако не сте се преместили в по-голям апартамент, защото чакате дете. Но това е друга история. 

TrafficNews.bg