Всяка жена поне веднъж в живота си се е чудила дали даден мъж има симпатии към нея. Определено се появява едно вътрешно усещане, което подсказва дали това е така или не, но няма как да бъдете сигурни. Ето как да разберете дали човекът, към когото имате чувства, отвръща на тях:

1. Погледнете краката му

Може и да ви звучи странно, но е доказано, че всеки човек насочва краката си към този, когото харесва. Обърнете внимание на къде са насочени неговите, когато около вас е пълно с хора, пише Iwoman.bg.

2. Отлага ангажиментите си заради вас

Ако един мъж променя плановете си само за да се види с вас, то със сигурност изпитва симпатии. Не всеки е готов да промени целия си график, за да излезе на среща. А ако той е склонен да прави промени, за да ви види, значи сте важна за него.

3. Зениците му се разширяват

Когато човек говори с някого, когото харесва, зениците му започват да се разширяват. Вгледайте се в неговите и вижте дали това се случва. Имайте предвид, че трябва да бъде трезвен. Много лесно ще успеете да определите дали зениците му са разширени, ако очите му са светли, но ви уверяваме, че ще забележите дори да е с по-тъмни очи.

4. Гледа ви, когато се смее

Когато човек се смее, интуитивно и несъзнателно поглежда към обекта на желанията си, за да види реакцията му. Обърнете внимание на това на къде гледа той, докато се смее. Това е доста добър знак, защото по този начин лесно ще разберете какво е отношението му към вас.

5. Постоянно ви гледа

Това е знак, който веднага може да ви подскаже, че той наистина ви харесва. Опитайте се да забележите дали ви гледа, докато правите нещо, дали ви нарича по име и т.н. Уверяваме ви, че е изключително лесно да познаете дали тви харесва само по очите му. Напълно възможно е да ви гледа във всеки удобен момент и всички други, освен вас, да са забелязали това. Освен това е напълно възможно да се изчервява, докато говори с вас, а вие лесно можете да забележите това, ако обърнете внимание.

6. Докосва ви "без да иска"

Ще ви издадем една малка тайна... не го прави без да иска. Прави го напълно съзнателно и нарочно. По този начин се стреми да създаде близост между вас. Опитайте се да забележите дали докосва другите жени уж случайно и ще се уверите, че ви дава знак.

7. Постоянно изтъква общото между вас

Ако често се стреми да ви увери, че имате много общи интереси, хобита и т.н., то можете да бъдете сигурни, че изпитва симпатии към вас.

8. Сяда до вас

Когато излизате в компания, винаги се стреми да седне до вас. Разбира се, не казва на никого, че го прави умишлено, но е така. Винаги намира някакво оправдание да е около вас.

9. Защитава ви

Винаги, когато някой се опитва да ви нарани или обиди, той застава на ваша страна. Когато знае, че сте застрашена или болна, е готов да направи всичко, за да ви защити и помогне.

10. Просто го казва

Много рядко може да чуете мъж да изразява конкретно чувствата си. Ето защо, ако той директно ви каже какво изпитва към вас, можете да бъдете сигурна, че наистина мисли това, което казва.