Има начин да не се задавиш

Ето ти номер да му създадеш илюзията, че си го лапнала целия: опри върха на езика в небцето си и остави члена му да се опре в долната страна на езика ти.

Никога не е бил лизан така

Меатусът – отворът на върха на пениса – е супер чувствителен. Опри върха на езика си в него и натискай леко. Той вероятно дори не знае, че това място има такъв потенциал за страхотни усещания и ще те обожава, че си го открила.

Порочното стискане

Мястото, където се срещат главата и ствола на пениса е много чувствително на допир. Покрий зъбите с устните си и ги положи там. Стискай здраво – както би стиснала плод – после отпусни и повтори. Движението възбужда и отпуска нервите там, което е много приятно усещане.

Орален с пръсти

Има страхотен начин да обърнеш особено внимание на фенулума – малката ивица кожа, от долната страна на ствола: сложи върха на пръста си на него, после сложи ствола, заедно с пръста си, в устата. Докато движиш устата си напред-назад, търкай пръста си във ф-мястото.

„Невидимият орален“ може да усили удоволствието ти

Плашещо много жени не могат да се отпуснат и да се наслаждават на орлания секс. Ако и ти си от тях, остави лампите светнати, за да го виждаш добре. Така няма да се разсейваш и ще внимаваш повече.

Смукането не е само за смучки

Много жени ни се оплакват, че име трудно да се възбудят, когато той е долу, защото не натиска достатъчно. Помоли го да промени движенията си и да смуче клитора ти.

Мултитаскингът води до повече оргазми

Експертите ни казват, че стимулацията на няколко места помага на жените да стигнат до оргазъм по-бързо. Така че, докато езикът му работи, го помоли да си играе и със зърната ти. В началото само да те гали, но като наближиш финала, може да стиска.

Охлаждането може да е много горещо

Температурата ти се повишава, когато си възбудена, така че всеки хладен предмет е чудесен шок за усещанията ти. Насочи вентилатор така, че докато е между краката ти, да усещаш неговата топлина и прохладен полъх. Комбинацията е неочаквана, а изненадата може да те възбуди още повече.

Да си представи, че е велосипедна седалка

Не е нужно да си по гръб, докато ти прави орален секс. Накарай го да легне, после сложи интимните си части върху устата му. Това ти дава контрол на темпото и движението и ти е по-лесно да стигнеш до оргазъм. А експертите ни казват, че на мъжа му е много еротично да си толкова близо до него.

И за двама ви

Легнете един до друг с глава близо до пениса му. Докато и двамата смучете, масажирайте взаимно задниците си – там има големи мускули и триенето им носи още по-голямо удоволствие.

TrafficNews.bg