Прочети тези съвети, които ще ти помогнат да изглеждаш така, сякаш секс-партитата са нещо обичайно за теб! 

Купи си ново бельо,

или го уший ако трябва, все едно – трябва да изглеждаш страхотно, за да подходиш уверено към ситуацията.

Всичко е в твой плюс, не подценявай малките парченца плат по тялото си. 

Проучи как стоят нещата!

Говори с хора, които вече са участвали в оргия, и ги разпитай за подробности.

Разгледай каква информация има и в нета. Обикновено секс-партитата са така да се каже профилирани - за хора, които се индентифицират по различен начин. Затова ще се наложи да говориш за доста интимни и неудобни неща с приятелка, със съседа, с продавача в секс-магазина, с непознат ако трябва. Разбери, ако не можеш да го направиш, а и си облечена..., какво остава да попаднеш гола в стая, в която всички други също са...голи.

Спазвай правилата!

Първото правило за всяко секс-парти е да отидеш на секс-парти с правила.

Ще си заслужава да си там, само ако важат правила за безопасност и взаимно съгласие. Може да има и други правила: къде да си оставиш дрехите, да се проверяват вещите, преди да влезеш, или пък дрескод. Хубаво е да спазваш и тези правила. Ще светиш като крушка, ако не си по темата на секс-партито, всички ще забележат.

Вземи приятел със себе си.

Или двама, или десет – на парти отиваш все пак, какво като е секс-парти?

Ако не се чувстваш комфортно да правиш секс с един камион хора, заведи само един приятел. На някои партита е задължително да заведеш човек, за да споделите отговорността, което за пореден път доказва, че приятелите са важни във всяка една част от нашия живот. Дори и да не се изисква водене на приятел, не е лошо да си имаш някой, с когото да можеш да си кажеш няколко думи в непознатата за теб среда. Ако нямаш подходящ човек, когото да заведеш, запознай се бързо с такъв. Помни, че отиваш на секс-парти, няма как да правиш нещо соло.

Бъди отворена за нови неща!

 

 

Това не означава да се чувстваш некомфортно, правейки някакви неща.

Всъщност, не е необходимо да правиш каквото и да било. Някои хора ходят на секс-партита, само за да гледат. Важното е да не позволяваш на задръжките си да те карат да съдиш хората около теб, или пък да ти попречат да изживееш момента. Остави предразсъдъците си там, където най-вероятно ще трябва да свалиш панталоните си – на вратата.

Говори, показвай се!

Разговаряй с хората, така най-лесно ще ги опознаеш.

Не се срамувай да кажеш, че за първи път си на такъв тип парти – така лесно ще разбиеш леда, независимо дали ще попаднеш на новаци като теб и лесно ще се сближите, или на ветерани в оргиите, които имат да споделят тонове информация с теб. Говоренето на секс-партита почти винаги е подценено – ти говори, изрази сексуалността си първо с думи.

Направи първият ход!

На секс-парти с правила за безопасност и всичко останало, нищо няма да се случи, ако ти не позволиш.

Така че... позволи на нещата да се случат!

Носи подходящи обувки!

На парти, на което ще си... гола, е добре да носиш обувки,

с които изглеждаш добре и стегната гола, но и да не се спъваш в тях, ако паркетът на пода се е поразмърдал.

Бъди внимателна в коридорите!

Гола си, както и останалите.

Минавай с повишено внимание, заради подаващи се анатомични части наоколо!

Не се притеснявай да се усмихваш, или да кажеш някоя шега!

Твърде секси атмосферата понякога кара хората да се притесняват. Отпусни се, забавлявай се! На повечето партита или си носиш алкохол, или се сервира такъв, така че... социалният лубрикант е налице. Секс-парти е, така че има достатъчно лубрикант и от стандартния. Ако се пошегуваш с това, нещата ще се разчупят бързо, бъди сигурна.

TrafficNews.bg