Невероятно удобно е, че когато ти си човекът, на когото правят орален секс, устата ти е свободна да изразява желанията ти. Та това си е направо благословия, откъде и да го погледнеш! Не позволявай на дадената ти привилегия да отива по дяволите. Използвай устата си, за да дадеш гласност на всичките си желания, говорейки с партньора ти какво ти харесва и не ти харесва той да прави там долу.

В случай, че си твърде срамежлива да бъдеш екскурзовод на партньора си за дълбините на вагината ти, използвай нашите изпитани реплики. Животът е твърде кратък, за да получаваш лош орален секс. Поискай и ще ти се даде!

1. Давай прецизни насоки – горе вляво, долу, по-високо, по ниско.

Както е добре известно, мъжете мразят да питат за посоки... затова му ги дай, дори да не те е питал.

2. Казвай насоките си под формата на комплимент. Например „Обичам, когато правиш еди-какво си, можеш ли да го повториш?“

Ако не си сигурна, че е редно да кажеш „Мразя, когато движиш езика си така, спри веднага“, то просто се престори, че инструкциите ти всъщност са комплимент. Той няма да заподозре!

3. Имай предвид, че почти всички мъже си падат по това да им заповядваш какво да правят в леглото. Затова, казвай му точно какво желаеш.

Мъжът до теб няма да си го признае, но той наистина обича да ти да си шефката между чаршафите. Или все още не знае, че си пада по това ти да водиш парада. Какъвто и да е случая, давай, заповядвай му какво да прави.

4. Казвай насоките си по време на предиграта, когато дрехите ви са все още върху вас.

Нещо като изпращане на мръсни съобщения, но на живо. Дай му детайлни инструкции, с които хем и двата ще се възбудите, хем той ще разбере какво точно се иска от него, веднъж щом бикините ти са вън от играта.

5. Докато той се наслаждава на клитора и вагината ти, използвай езика на тялото, за да му покажеш какво ти харесва.

Ако те е срам да изричаш думи, недей. Използвай натиск (с ръцете или бедрата), стисни го за ръката, издърпай му косата. Извършвай каквито и да са движения, за да му покажат кои неща ти допадат.

6. Опознай различните движения, които той прави с езика си, за да разбереш кои от тях те възбуждат най-много.

Тези, които прави с върха на езика за различни от онези, които той прави с цялата повърхност на езика си. Това вече си е висш пилотаж в оралния секс, но е хубаво да знаеш, че езикът е мощен мускул, който може да прави доста (наистина доста) различни по интензитет движения. Възползвай се от силата му, но първо разбери разнообразните неща, на които е способен.

7. Буквално, просто избутай деликатно главата на партньора ти в посоката, където искаш допълнителна стимулация.

Разбира се, няма нужда да хващаш главата му с двете си ръце, размятайки я лудешки наляво надясно, докато не уцелиш точката на кипене. Просто леко я хвани и още по-леко я насочи към правилното място. Как ще разбереш, че е правилното? О-о-о, няма как да не го усетиш.

8. Ако той непрекъснато сменя стиловете и скоростта, с които използва езика и ако е още по-умел, пръстите, изчакай да направи нещо, което наистина харесваш и му кажи.

Нещо, което със сигурност знаем за мъжете: те много обичат да сменят телевизионните канали, хоби, което им изиграва лоша шега стане ли въпрос за орален секс. Накарай го да спре, когато стигне до „канал“, който намираш за безкрайно интересен и го помоли да остане там толкова дълго, когато ще ти стигне да... сещаш се какво.

9. Кажи „оралния инструктаж“ под форма на мръсни приказки.

„Обожавам да правиш кръгчета около клитора ми с влажния си език“, „о, да, пъхни пръста си точно тук“... схващаш идеята. Най-добре е да говориш подобни възбуждащи мръсни приказки, когато не правите секс, защото щом започнете да правите и – бум – партньорът ти магически ще изпълни всичко, което си му казала преди това.

10. Движи собствените си бедра и таз така, че устата и езикът на партньора ти да се озоват там, където ти желаеш.

Това е все едно да му кажеш „да, точно там“, но отново, без да използваш думи. Освен това, ако успешно се справиш, мъжът до теб ще си помисли, че сам е открил точката на блаженството ти и самочувствието му ще се повиши неимоверно. Кой знае, може би ще иска дори втори рунд!

По материал на cosmopolitan

TrafficNews.bg