Изглеждаш страхотно от неговата перспектива. С глава между краката ти, той има такава гледка, че не би я заменил с нищо. Супер секси си, а когато започнеш да се извиваш и да стенеш, той наистина полудява.

Това е добър начин той да си почине, преди да правите секс отново. Вместо да се преструва, че има важна работа в банята, или да стои наоколо, без да прави нищо, не е ли по-добре да е там долу, и да те накара да стенеш от удоволствие?

Мъжът придобива повече увереност, ако те докара до оргазъм с френска любов. Така няма да се чувства супер зле, ако не направи това по време на секс. Не че не би искал да получиш два оргазма, но и един е по-добре от нищо.

След оралния секс той ще поиска и ти да му върнеш услугата. Това може да се превърне в доста горещо изкарване, поне докато някой не се умори, или още по-добре – ако двамата стигнете до оргазъм.

Френската любов прави така, че човек да очаква страхотни неща след нея. Това е като мъжът да стои точно до колоните на концерт, и да усеща всяка вибрация на баса с тялото си.

Той се възбужда МНОГО. Комбинацията от миризми, звуци и вкусове го кара да се чувства готов за страхотен секс. Вагината ти е като филмче на „Дисни” за него.

И двамата сте готови за секс след френската любов. Той знае точно кога да влезе в теб, а ти нямаш нужда от още овлажняване – това вече е свършено, и то по най-добрият възможен начин.

Позата е удобна за него, и му дава възможност да докосва гърдите ти, колкото си поиска. Докато правите орален секс, той е в идеалната позиция за това.

Не се притеснява, че може да свърши твърде рано. По време на секс той се напряга, за да забави момента, но сега не мисли за това, а влага всичките си усилия да те накара да крещиш от удоволствие.

Кара го да се чувства като Бог в секса. Той е като един Зевс на Олимп, но вместо светкавици и гръмотевици, той хвърля оргазми към твоята вагина.

TrafficNews.bg