Той не успява да проумее как веднага, след като си получила оргазъм, можеш да го направиш пак, без да си починеш дори и минута. Той най-малкото ще трябва да отиде до банята, да се напръска с вода, и да агитира пениса си да се върне бързо в играта.

Изглеждаш така, все едно си изпила тройно лате след оргазъм. Мъжът обикновено иска само да си легне и да заспи, оргазмът му действа като чаша топло мляко. Ти, от друга страна, веднага след като свършиш, си готова да започнеш с плановете за това какво ще правите следващия месец. Ето тази енергия той не разбира.

Оргазмът ти за него изглежда като красиво, сложно и леко разочароващо пътуване. Ако си представиш мъжкият оргазъм, кривата ще върви само нагоре, нагоре, нагоре и нагоре, и след това рязко ще се спусне надолу. Кривата на женския оргазъм пък изглежда като изображение на нарастващи действия с три мини кулминации, пролог и неразрешима сюжетна линия относно броя на възглавниците под корема ти.

Можеш да имаш различни видове оргазми, като на шведска маса. Ако сексът е работеща 24 часа трапезария, мъжете могат да си поръчат единствено сода. За тях няма друг вариант, въпреки, че и содата е страхотна. Жените пък могат да си поръчат всякакви безалкохолни напитки – те пак са на основата на содата, но всеки път с различен привкус.

Няма нужда дори да има нещо във вагината ти, за да получиш оргазъм. За разлика от мъжете, които стигат до края, ако пенисът им прониква в нещо, женските оргазми могат да се предизвикат от стимулация на зърната, клитора, и какво ли още не. Това мъжът няма как да го разбере. Той все пак е само на сода...

Ако мъжкият оргазъм може да се изобрази като маркуч, женският е като кофа с вода. Всеки път при теб е много мокро, и това си е съвсем различна бъркотия от неговата.

Женските оргазми са по-дълги. Той не може да разбере защо неговият е като спринт, а твоят – като маратон. На него му отнема време, колкото и гълтането на таблетка аспирин, а ти като че ли се подготвяш за пътуване, което ще промени целия ти живот.

Можеш да получиш оргазъм и докато тренираш. Това той не го разбира, но пък каква по-добра мотивация за теб да посещаваш по-често залата.

Фактът, че много често можеш да се разминеш с оргазма заради едно погрешно движение. Мъжете стигат до края по почти един и същ начин, и трудно може нещо да се обърка. Ти, от своя страна, имаш нужда от едно мръдване на милиметър, и всичко се сгромолясва.

Той не разбира защо изобщо би се отказала да стигнеш до края. Колкото и да е трудно, мъжът не би спрял, преди да получи оргазъм, и иска и ти да не се отказваш, и да получиш желаното удоволствие.