Секс играчките и в частност вибраторите стават все по-голяма част от нашето ежедневие. Според онлайн магазин, специализиран в продажбата на интимни аксесоари за мъже и жени, този тип продукти вече не предизвикват страх и объркване, а все по-често биват приемани нормално от клиентите в България. 

1. Много жени не признават, че имат вибратор 

Подобно на мъжете, които лъжат за броя на сексуалните си завоевания, и жените послъгват, когато бъдат поставени под кръстосан разпит на интимна тематика и по-конкретно използването на вибратори. 

2. Любов по време на криза 

Любопитен факт е, че след световната икономическа криза през 2008 година, употребата на секс играчки от този тип е скочила главоломно. Явно когато светът ни поднесе лимони, ние си купуваме нещо интересно за спалнята, за да преборим стреса в ежедневието. 

3. Индустрия за милиард долара 

Индустрията за секс играчки се оценява на над 1 000 000 000 долара, два пъти повече от пазара на презервативи. 

4. Шампионите 

Според проучване на една от големите компании за презервативи, Нова Зеландия е държавата с най-много вибратори на глава от населението – над 40%. Все пак, обърнете внимание и на факта, че много жени не признават за притежанието на такъв, което може и да е изкривило статистиката в значителна степен. 

5. Профилактика на здравето 

Използването на вибратор може да редуцира вагиналната сухота, която е проблем в годините на менопауза при жените.

6. Различни на различно място 

В зависимост от това в коя държава се намират, местните потребители имат предпочитания за цвета, формата и типа на тези секс артикули. Например в Белгия харесват жълтото, а във Франция – лилавото. 

7. С повишено внимание 

Днес аналните вибратори се правят с предпазители, тъй като често създавали проблеми, които свършвали в болницата. 

8. Къде сме ние 

У нас все още са по-популярни стандартните вибратори, докато към по-иновативните, които всъщност увеличават допълнително удоволствието, сме значително по-скептични. Опитайте и сме почти сигурни, че няма да съжалявате нито за миг. 

9. Попитахме 100 човека 

Вибраторите са най-честата асоциация на хората в България, когато става дума за секс играчки. 

10. Волна програма 

Едно от нещата, които потребителите в България пренебрегват, и което от Sexo.bg обобщават според своите наблюдения, е че комбинацията от няколко варианта на вибратори или друг тип секс играчки носят значително повече удовлетворение.

Ако още се колебаете дали да изпробвате нещо ново в спалнята – недейте, защото можете да изтървете наистина много страхотни моменти, включително в компанията на партньора си.

iWoman.bg