Не се съмняваме в твоята сексуална компетентност, но тайничко се надяваме да те изненадаме с поне един секс факт, за който не подозираш. А ако успеем да те накараме и да се изчервиш, означава, че сме си свършили работата.

  1. Има над 30 различни съставки, които се съдържат в мъжката семенна течност. Те включват витамин В12, азот, млечна киселина, аскорбинова киселина, холестерол и креатин. Нуждаеш ли се от опъване на кожата?

  2. Разтърсващият секс може да доведе до преходна глобалнаамнезия - състояние, при което загубваш всичките си спомени за няколко часа.

  3. Приблизително един на всеки 100 души може да получи непоносимо главоболие по средата на сексуална активност. Това е като да те удари гръм. 

  4. Хламидиите понякога протичат безсимптомно като някои другиполово предавани инфекции. За двойките, които правят аналенсекс, хламидия може да се разпространи и да доведе до болка ивъзпаление на лигавицата. 

  5. 12% от хората използват мобилните си телефони, докато правят секс. Е, не за да говорят! Оставяме на теб да прецениш за какво точно...

  6. 40% от жените са имали множествен оргазъм поне 11 пъти през живота си. А ти?

  7. Има някои случаи на венозна емболия на бременни жени (най-вече). Това е в резултат на въздушни мехурчета, въведени в кръвоносната система - всичко от орален секс, което води до увреждане на тъканите, а понякога и смърт.

  8. Секс-манията е състояние, при което хората са ангажирани всексуалната активност през по-голямата част от денонощието. Това включва не само секс (очевидно), но и фантазии, гледане на секс филми, списания и т.н. Ново проучване показва, че 7,6 % от хората са засегнати от това състояние.

  9. Човешкият папиломен вирус се предава не само при вагиналенили анален секс. Вирусът може да се предаде и само при допир на гениталиите.

  10. Мъжкият пенис в ерекция е с размери между 12,7 и 14,57 сантиметра. Стигат ли ти?

Източник: Dama.bg.