aaaa

Състезанието да намерим някой, който те харесва и когото и ти харесваш, е тежко и сложно.

Положението е като в джунглата и затова понякога и мъжете, и жените правят неща, за да са по-привлекателни за другия пол – боядисват и бръснат части от телата си, правят си пластични операции и се поддават на откровено идиотски модни тенденции, само и само да се харесат.

Но има неща, които, противно на всеобщата заблуда, са ужасно анти-секси.

10.  Безумно високи токчета

На който както му е удобно – да! За някои супер високите токчета са най-секси обувките на света, но за повечето дори гледката е болезнена. Само си представи колко са неудобни за носене. Кога болката стана секси? Няма съмнение, че високите токчета издължават краката и ги правят да изглеждат по-тънки и секси, но все пак има разлика между високите токчета и ужасно високите токчета.

9.      Тен

Тенът трябва да бъде забранен. Не само че е ужасно вреден за кожата и може да причини рак, но може и да заприличаш на препечен картоф. И мъжете, и жените трябва да престанат да се припичат, особено в солариума, защото не е секси. По-добре се погрижете за кожата си, за да изглежда секси и здрава. Ще ви бъде благодарна.

8.      Цупене

Когато децата се цупят, е сладко. Когато куче се цупи, е смешно. Когато зрели мъже и жени се цупят, е тъпо. Ако мислиш, че цупенето е секси, се върни в детската градина, защото има още много какво да научиш за живота. Не забравяй, че кокошото дупе си е за кокошките.

7.      Без бельо

Ходенето без бельо е безмислена работа. Забрави за Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“. Това е просто филм. Носи бельо. Ако искаш да си секси, носи секси бельо.

6.      Подплънки

Носенето на подплънки е лъжа. Сутиените с подплънки са лъжа. Кого се опитваш да излъжеш? Така и така като свалиш подплънките, истината ще лъсне. А разочарованието не е секси.

5.      Пози

Ако се опитваш да си секси, вероятно не го правиш като хората, защото сексапилът не е нещо, което се включва и изключва с копче. Представи си, че си на бара и чакаш да ти сервират питието. Виждаш някой, който ти се вижда привлекателен. Как ще му привлечеш вниманието? - Позираш. Наместваш си ръцете, краката, гълташ корема, изпъчваш гърдите и се правиш на секси, а всъщност адски ти личи, че просто се правиш. При това неуспешно.

4.      Прекалено много грим

Отнася се повече за жените, отколкото за мъжете, но има всякакви случаи. Гримът е секси, когато е лек и само подчертава очите или устните. Но не всичко наведнъж. Не е необходимо да си слагаш кило шпакловка, защото лицето ти става като маска и изглеждаш смешно.

3.      Пъчене на мускули

Мъжете, които се дуят мускули в опит да са секси, изобщо не са секси. Виждаме и ръцете, и гръдните мускули, и без да ги свивате. Не е нужно да ни ги навирате в лицата – глупаво е.

2.      Секси коктейли

Ако изпиеш един Sex on the beach, браво на теб. Но ако мислиш, че името на питието ще те направи особено секси, си в сериозна заблуда. Престани да сърбаш Оргазъм-а и да гледаш премрежено, защото просто не е секси. Знаеш ли какво е секси? - Една текила, без физиономии. Особено ако си момиче.

1.      Секси физиономии

Всички сме репетирали секси физиономии пред огледалото. Признай си! Всички сме били млади и глупави. Но тези физиономии всъщност изобщо не са секси. Както вече стана ясно, усилието да си секси, не е секси. Отпусни си лицето, не цупи устнички, не повдигай вежди и не позирай. Просто се усмихни. Това е секси.

TrafficNews.bg