Двайсетгодишната Фелисити Кадлец се обвърза с любовта на живота си Кели Роси, кукла – зомби, за която Фелисити твърди, че е на 37-годишна възраст.

Необичайната церемония се състоя в Тивертън, Роуд Айлънд, САЩ. Струвала е 500 $ (около 860 лева), което покрило събирането на открито, украсата, сватбената й рокля и костюма на Кели.

Гостите са били четирима приятели на Кели, които не са били кукли, както и осем зомби кукли. Фелисити, която живее в щата Оклахома заедно с Кели, кзва че бракът направил света й „завършен“.

„Сватбената ни церемония бе красива и перфектна – точно така, както си мечтаех“, разказва тя. „Постарах се цялата сватба да бъде организирана добре, да бъде максимално официална, а след това консумирахме брака“.

Кели е кукла от типа „tomboy“, което е нарицателно за момиче, което има обноските и поведението на момче. „Кели беше младоженецът, тъй като изпълнява мъжката роля във връзката ни, тя е „tomboy” затова носеше костюм и мисля, че тази роля й пасваше. Въпреки, че имаме връзка от четири години, сватбата беше нещото, което ме накара да се чувствам много по- близка до Кели, емоционално и интимно“.

Фелисити срещнала Кели, след като баща й подари куклата, когато момичето било на 13-годишна възраст, от тогава чувствата им един към друг започнали да растат.

Превод и редакция: Trafficnews.bg