Като всички бъдещи родители, херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл с огромно нетърпения очакват появата на първородната си рожба. Бебето, чийто пол ще остане неизвестен до последния момент, трябва да се появи на бял свят след броени месеци.

Преди известно време самата американка призна, че голямото събитие ще е през април, а почитателите й, които следят под лупа бременността й, не спират да повтарят, че коремът й е прекалено голям за месеца от бременността, в който се намира. 

При поредната публична поява на младото семейство в Бристъл, камерите успяха да запечатат много трогателен момент. Докато Меган и Хари позираха пред фотографите, в кадър случайно попадна как бъдещото кралско попълнение шава в корема на мама.

На клипчето, което бе качено в Инстаграм, се вижда как коремът на стоящата в профил херцогиня неочаквано започва да се движи. А бъдещата майка свенливо поглежда надолу. Въпреки вълнението, тя успява да запази хладнокръвие и се прави, че все едно нищо не се е случило.

 

За отрицателно време трогателното видео събра десетки хиляди гледания в мрежата, пише jenata.blitz.bg. „Той или тя наистина иска да се срещне с нас, хора! Нищо чудно, че мама трябва да държи корема си, за да се успокои”, отбелязва интернет потребител.

„Много активно дете, като татко си”, пише друг.

„Детето на херцозите ще бъде истински воин, това е сигурно”, добавя трети.

„Мило коремче” и „Какъв прекрасен момент”, продължават да коментират феновете на британското кралско семейство.