21-годишният шофьор, който бе спасен днес на фериботa "Олимпия" край гръцкия остров Корфу, е чул гласове от задната част. Това дава надежда, че на борда има още оцелели.

Спасителната операция продължава.

Спасеният мъж, който е беларуски гражданин, е откаран в болница. Това съобщи пред Нова тв консулът ни в Солун Радостин Ванкин. Той се е спуснал по стълба в спасителната лодка.

На този етап обаче не се съобщават подробности за състоянието му.

Има оцелял в горящия ферибот, започва акция по спасяването муТой се намира в задната част на кораба, от която все още излиза дим,

11 души продължават да са в неизвестност след пожара във ферибота в Йонийско море. Сред изчезналите са и 7 български граждани. Двама от тях са шофьори в  пловдивската транспортна фирма ПИМК.

Припомняме, че малко след полунощ автобус със спасените международни шофьори пристигна на базата на транспортната фирма в града под тепетата. От компанията организираха превоз, който да върне служителите ѝ в страната ни.

Част от спасените шофьори от горящия кораб пристигнаха в Пловдив, още са в шок ВИДЕОПродължава издирването на изчезналите ни сънародници

Хората все още не могат да преживеят стреса от случилото се край гръцкия остров.

Друга група оцелели шофьори се намира в София