Руският президент Владимир Путин отново е станал баща, написа британският в. Сън.

Стопанинът на Кремъл преди няколко дни е станал горд родител на двама близнаци, а майката не е коя и да е, а известната бивша гимнастичка, ексдепутатка, в момента член на Управителния съвет на руски медиен холдинг - Алина Кабаева. Според данни от таблоида наследниците на бившата спортистка и политика са проплакали в елитна частна италианска клиника.

Според други издания двете бебета на 36-годишната Кабаева са се появили на бял свят във ВИП отделението на 4-ия етаж на московския център „Кулаков“. Един от най-големите руски вестници „Московский комсомолец“ е сред първите издания, които разпространяват новината на сайта си, макар и след това да я изтрива.

За раждането обаче съобщава Сергей Кънев, разследващ журналист с връзки в руското разузнаване, пише woman.bg. Според неговата информация Алина е родила близнаци момчета със секцио. По думите му целият район е бил отцепен преди пристигането на Кабаева, като от болницата е бил изведен и част от медицинския персонал. Операцията пък е направена от директора на медицинския център и известен доктор от Италия.

Слухове за тайната връзка между Кабаева и Путин се носят още от 2008 г. Наскоро в мрежата се появиха и снимки на сина на Кабаева Дмитрий, който поразително прилича на руския президент.