27 пъти е бил намушкан охранител в супермаркет, след като е помолил две жени да си сложат маски. Нападението е извършено в Чикаго, като двете жени, които са сестри, са задържани, съобщава Си Би Ес. Сестрите, идентифицирани като Джесика и Джейла Хил, са обвинени в нападение на охранителя в неделя, съобщава „Чикаго Сън Таймс“.

Според говорителката на полицията Кари Джеймс, охранителят е помолил жените да носят маски и да използват дезинфектант за ръце.

При което едната от жените го ударила с юмрук по лицето, след което извадила нож от джоба си. Джесика ръгала охранителя в гърба, гърдите и ръцете, докато сестра й го е държала за косата. Мъжът, който е на 32 години, е била хоспитализиран в критично състояние, каза Джеймс.

На мястото на инцидента били арестувани двете сестри на 21 и 18 години.Назначеният от съда адвокат на сестрите заяви по време на изслушване на искането на сестрите за пускане под гаранция, че нанасянето на многобройни рани с хладно оръжие било в самозащита. Адвокатът каза още, че двете сестри страдали от биполярно разстройство. Те обаче са задържани без право на гаранция заради опит за убийство, съобщи „Чикаго Сън Таймс“.