9-годишна секс робиня на ИДИЛ е изнасилена от 10 джихадисти! Сега е бременна, но износването на бебе може да я убие...

Историята звучи като сюжет от извратен филм на ужасите. 9-годишно момиченце, което е превърнато в секс робиня на „Ислямска държава“, е изнасилено от 10 джихадисти и сега е бременно... неясно от кого.

Медицински работник, представящ се с псевдонима Йосиф Дойд, разказва пред “Independent” за нечовешкото безчинство. Детето е част от иракското малцинство на язидите, чийто бастион - иракския град Синджар, е в ръцете на ултрадикалните джихадисти от Ислямска държава. Съществуването на тази малка кюрдска етно-религиозна общност днес е под заплаха, защото жените и децата им са вземани за секс робини. Много от тях се самоубиват, за да не обслужват господарите си... 9-годишната е една от жертвите им.

„Торонто стар“ съобщи, че след установяването на бременността й, тя е транспортирана в Германия, където я лекуват от нейните психически и физически травми. Най-сериозните опасения са за живота й, защото е почти невъзможно толкова крехко дете да износи друго дете - разказаха от lentata.com.

Според медицинския работник ИДИЛ е освободил над 216 язиди от женски пол, сред които има 40 деца. Когато бременното дете е открито, то било „в много лошо състояние“ по думите му. „С момичето са блудствали поне 10-ма мъже. Повечето от тях са едни от най-добрите бойци или пък самоубийци, които получават момичета като награда за дейността им.“

Язидите били в плен 8 месеца, но освобождаването им не е в знак на добра воля от страна на радикалните мюсюлмани. Според Дойд джихадистите изпращат жените и децата обратно в знак на порицание към цялата общност на язидите, която те не приемат.

Още новини вижте ТУК

TrafficNews.bg