Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов ще води пазарджишкия Хебър до края на сезона. Назначението е доста интересно, защото е само до края на сезона. ЦСКА вече отпадна от плейофите и Попов няма ангажименти към клуба си. Освен това Попов е и треньорът с най-дълъг стаж в Суперлигата. Близо 22 години Попов води ЦСКА, а в момента прави всичко в клуба и освен треньор е и президент на отбора.

Причината за рокадата е инцидентът с Драган Иванов, който колабира по време на полуфиналите за Купата в Пазарджик. Иванов остава в Хебър като методист в школата, а на негово място беше назначен временно Стоян Самунев. 

Сега Попов ще води Хебър за предстоящите полуфинал и евентуално финални плейофи.

От клуба обявиха, че искат Попов да остане и догодина, но това решение ще бъде взето от специалиста след края на сезона. 

Ето и офиицалното съобщение от Хебър: 

"Тази година като клуб преживяхме много неща и продължаваме да преживяваме. Наложи ни се да взимаме тежки и понякога непопулярни решения. Някои неща са видими за широката общественост, а други не. Обсъждано е Сашо Попов да поеме отбора догодина, но към момента гледаме единствено да звършим подобаващо този сезон. Искрено сме му благодарни, че след като приключи сезонът му с ЦСКА, той ни подаде ръка и е в Пазарджик", каза Александър Иванов.