Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев говори преди сблъсъка за световната титла срещу Антъни Джошуа пред badlefthook.com. 

"Тази година беше тежка и все едно беше от друго измерение. Но знаете ли кой ще плати цената? Антъни Джошуа. Идваме да го победим в собствената му държава и пред собствената му публика. Ще спрем Антъни Джошуа."

"Преди двубоя се говереше повече за двубой Джошуа - Фюри, който потенциално може да бъде през 2021, отколкото за битката в събота. Голяма грешка е, че подценявате Кубрат Пулев. Това е най-лошото решение, което може да бъде взето. Да, той е на 39, но е добре запазен. Всеки в нашия щаб знае, че това не е просто боксов мач, а епична битка. Беше странна и луда година, която ще искаме всички да забравим. Преди нейния край обаче ще има страхотно шоу, което ще сложи край на годината."

"Кубрат е готов и психически за сблъсъка. Това ще е страхотна битка. Искаме да развалим завръщането на Джошуа във Великобритания (това ще е първа битка за Джошуа във Великобритания от 22 септември 2018)."

"Ето защо този спорт е толкова прекрасен, защото един удар може да реши всичко. Пулев беше предопределен за тази битка. Цял живот той се подготвя за този момент. Той го знае, хората около него го знаят. Много добре осъзнава какъв шанс има пред себе си."