Кубрат Пулев наистина е променен, след като премина курса за сексуален тормоз. Това сподели "потърпевшата" журналистка Дженифър Равало, след като Калифорнийската атлетическа комисия възстанови правата на българския боксьор да се бие в САЩ.
 
"Пулев беше наказан за шест месеца, но след това го възстановиха. Реално санкцията бе четири месеца. Заради нея пропусна възможен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, но той достатъчно дълго беше наказан. Премина курсовете. Плати глобата и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто заседание, изглежда, че е променен. Надявам се да не чувам повече лъжи от него и хората му в социалните мрежи", коментира репортерката, пише sportlive.bg.

Жената, която нарича себе си в социалните мрежи Джени Суши, заяви още, че е публикувала клипа, на който Пулев я целува след интервю, тъй като е била вбесена от присмеха му към нея и от факта, че той не ѝ се е извинил, след като я е хванал и за задните части.

"Той не се извини. Когато се замислих за всичко това и за целувката, за начина, по който ме хвана за задника, и за смеха... Точно това ме вбеси. Ако беше казал нещо, вероятно щях да изрежа целувката", посочи тя.

Американката бе категорична, че никога не е завеждала дело срещу боксьора и не е искала пари от него. "Истината е, че никога не съм завеждала дело. Не съм и искала пари. Колкото до славата, нямах представа, че това видео ще стане изключително популярно. След като привлякох толкова много погледи, усетих нужда като жена да кажа нещо за посегателството. Ако някой хване за дупето вашата жена, дъщеря или майка, вие ще бъдете бесни", категорична бе тя.

Равало също така сподели, че ако информацията, че Кубрат се е разделил с приятелката си Андреа е вярна, това е по-добре за българската певица. "Нейните гневни съобщения нямат нищо общо с мен, а по-скоро с нейната връзка. Когато ми пускаше тези омразни неща и публикува друго за мен и за старо суши, знаех, че гневът ѝ всъщност е към него. Щом не са заедно, това е по-добре за нея", заяви репортерката.