Стадион "Васил Левски" преливаше от почитатели на футбола, а още по-емоционални бяха силните викове, окуражавайки българските играчи. За съжаление мачът завърши в полза за испанския отбор, предаде кореспондентът на TrafficNews.bg в София.

Лудогорец накара България да се гордее, след като цял мач игра като равностоен с европейския шампион Реал Мадрид. Българският шампион записа нова красива загуба, след като отстъпи с 1:2 като домакин на стадион "Васил Левски". Мачът започна по мечтан начин за нас, след като Марселиньо откри още в 7-та минута, засичайки с глава центриране от корнер.

Както се очакваше от нашите момчета, желанието за победа и амбицията бяха на лице. Още в началото, минути след съдийския сигнал, лъвовете показаха, че ще играят на сто процента и отбелязаха своя първи гол. Роналдо успя да изравни след втората изстреляна дузпа към българската врата.

Нормално за игра от такова високо ниво, мачът беше вълнуващ и станахме свидетели на една качествена и интригуваща футболна среща..

За Лудогорец можем да кажем,че играха на високо ниво и представят България по най-добрия начин. Пожелаваме им успех и непоклатим борбен дух.

Виктор Дремсизов