Феновете на Ботев Пловдив пуснаха нова позиция преди утрешната сесия на Общинския съвет. Те се събират в 7:30 пред Военния клуб, като в 8:00 ще са пред залата на местния парламент. В позицията се казва, че те няма да отстъпят от позициите си.

Припомняме, че се очаква извънредно да бъде внесено предложение за отпускането на 16,3 млн. лева за строителството на Колежа, и още толкова за Лаута.

Дават по 16 млн. лева за Колежа и Лаута, решението е в ръцете на Общинския съветПредложението се очаква да е от групата на ГЕРБ, което да срещне подкрепа от другите съветници

Ето и цялата позиция на „канарчетата”:

Уважаеми Ботевисти,

Утре, 09. 02. 2023 г., ни предстои поредният мач в шампионата за Колежа! Отиваме да си вземем "трите точки" от този мач, а те ще получат своето изражение в приемане от общински съвет решения, които да гарантират нашите основни искания, поставени на общата ни среща през януари.

Ще се съберем точно в 7:30 ч. пред ДНА и ще отидем заедно в 8:00 ч. пред сградата на Общински съвет, за да посрещнем местната власт и да ѝ дадем да разбере, че нашето търпение се изчерпа някъде назад във времето, когато бяхме лъгани и подвеждани години наред!

Нека заедно като ЕДИН извикаме отново, че си искаме КОЛЕЖА!

В 7:30ч. пред сградата на ДНА!!!

Бъдете точни!

Само Ботев!