Баскетболният Локомотив се подсили с играча от НБЛ Кръстомир Михов, съобщиха от клуба. 

Ето какво написаха от Локо: 

Трансферната бомба е факт, Кръстомир Михов ще играе за Локомотив Пловдив !

Съставът на БК Локомотив Пловдив привлече с двоен лиценз от Берое Стара Загора, юношеският национал на България - Кръстомир Михов !

Кръстомир е на 19 години, роден е в Сливен и освен в родния си град е играл за селекции в школите на Цска и Академик Пловдив. В мъжкия тим на пловдичани през последния сезон успя да запише средни показатели от 7.6 точки и 3 борби в НБЛ.

За състава на Академик Пловдив освен 5 сезона в НБЛ, записва участие и в ББЛ, където записва 32 точки, 14 борби, 7 асистенции на мач, както и множество отличия за играч на кръга !

Високият 196 гард е бил част от националните отбори на България във всички възрастови гарнитури от 15 до 20-годишните. На Европейското до 20г. през миналата година бе основния реализатор на тима с 13.6 точки, а през това лято на Европейското в Румъния успя да реализира 13 точки, 5 борби и 3 асистенции средно на мач.

Ръководството и треньорския щаб благодари на старши треньора на Берое - Даниел Клечков за възможния трансфер и на президента на клуба г-н Иван Николов ! Пожелаваме им успех в тазгодишното издание на НБЛ !

Добре дошъл обратно в града под тепетата Къци, пожелаваме ти успех с черно-бяло