Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев поздрави и двата отбора за страхотния спектакъл, който изнесоха на Армията във втория полуфинален мач от турнира за Купата на България. Двубоят завърши 3:3, а Ботев отива на финал след 3:2 в първата среща.

Прекрасен мач. Поздравявам и двата отбора. Направихме много добър мач, но за жалост продължава само единият. Подценихме корнера, изненадаха ни с гола и това ни елиминира. Виждам положителното, но нямаме право да проспиваме 45 минути. Браво, прекрасно, върнахме се в мача, но нямаме право на това, каза Пенев. Правим подаръци, с които не съм съгласен. Нека противникът да си изгради атака и да вкара гол, а не ние да участваме в тях. Поздравявам футболистите за много доброто второ полувреме и Ботев, че отива на финал.

Прекрасно и много силно второ полувреме. Всичко беше прекрасно срещу добър и техничен отбор, който ни изненада в последната минута. Санкцията на Бодуров не искам да я коментирам. Видя се, че в такива битки имаме нужда от всички футболисти и отсъствието му определено ни повлия, завърши Любо Пенев.

Ботев оцеля в свирепа драма, пловдивски финал за Купата!Канарчетата измъкнаха 3:3 на ЦСКА с 9 души