Четирима станаха кандидатите за треньорския пост в Ювентус от новия сезон, които се спрягат от медиите в Италия. Настоящият наставник Масимилиано Алегри ще напусне поста си, след като претърпя провал в Шампионската лига и отборът му отпадна на четвъртфиналите от Аякс.

Според различни писания на Апенините треньорът на Лацио Симоне Индзаги вече е дал съгласието си. Същото се пише и за мениджъра на Тотнъм Маурицио Почетино, преговорите с когото били в много напреднала фаза. Вечният вариант Жозе Моуриньо също е на дневен ред, след като в едно интервю преди броени дни заяви следното: Един от играчите в Ювентус, с когото имаме много близки отношения, ми каза: Идвай при нас!.

Въпросният футболист не може да бъде никой друг, а самият Кристиано Роналдо, с когото Специалния работеше в Реал Мадрид преди няколко години. А думата на Роналдо няма как да не се слуша в Торино. Четвъртото име, което все повече се споменава е това на Маурицио Сари, който се очаква да бъде уволнен от Челси. За неговия подпис кандидат е и Рома.