Отборът на Ботев продължава подготовката си за предстоящия мач с Берое в събота от15 часа. Въпреки натрупалия сняг, "канарчетата" тренираха на един от естествените терени на "Футболен комплекс Ботев 1912". Заниманието премина в много добро настроение, като "жълто-черните" се забавляваха на бялата снежна покривка. Тренировката бе изгледана от спортния директор Адалберт Зафиров.

На пълни обороти с тима тренира Кристиан Димитров, който бе подложен на лечение от лекарския щаб след мача с Етър. Днешната тренировка пропусна единствено Стивън Петков, който е с вирусно заболяване.

Междувременно билетите за феновете на Ботев за градското дерби срещу Локомотив вече са в продажба. Двата отбора се изправят един срещу друг в двубой от 18 кръг на първенството във вторник, 4 декември, от 17:30 ч. Талоните за сектора за гости на стадиона в парк "Лаута" са на цена от 10 лв. и ще се разпространяват в клубния фен магазин до понеделник, включително. Съгласно новите разпоредби в деня на мача билети няма да се продават, тъй като двубоят е определен като рисков.

Работното време на клубния магазин до понеделник е, както следва:

Четвъртък: 10:00 - 18:00

Петък: 10:00 - 18:00

Събота: 10:00 - 17:00

Неделя: Почивен ден

Понеделник: 10:00 - 18:00