Ботев (Пловдив) гостува на Арда (Кърджали) в среща от 20-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е в петък от 17:30ч. на "Арена Арда" в Кърджали. Билетите за феновете на "канарчетата" са на цена 10 лева.

Пропуските ще се продават на касата пред гостуващия сектор. Във временното класиране Ботев е на 4 място с актив от 32 точки, докато тимът от Кърджали е на 9 място с 22 точки. В първия мач за сезона "жълто-черните" се наложиха с 2:1 в Пловдив, като и двете попадения бяха дело на Маркиньос.

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив пуснаха и призив преди първия двубой за полусезона утре:

Утре започваме! Напред, канари!

Нека бъдем много по-близо до отбора си през тази пролет! Без значение от входящите и изходящите трансфери, Ботев е и ще бъде в играта за европейски мачове през лятото!

През огромната си история сме виждали всичко-от паметни победи и трофеи, до унизителни загуби, от претъпкани стадиони с над 50-60000 ботевисти, до празни сектори в знак на протест или домакинства в Коматево. Изключително рядко се случва да сме сигурни с какъв изход ще е двубоят на любимия ни отбор, отивайки към стадиона. Всички сме наясно, че няма други като нас. Ботев е огромна част от нашия живот от детството до старините ни, а и след това. Нервите и усилията, които сме вложили в жълто-черната идея, не могат да бъдат разбрани от никой, който не е част от нас.

Има ли друго място, на което кръвта ви да кипи по начина, по който това се случва на стадиона, рамо до рамо с вашите братя? Има ли по-уникално моментно чувство от това да видите как топката се оплита в мрежата на противника при гол на Ботев? Колко често ви се случва да изригнете от радост, по начина по който го правите, когато кълбото премине голлинията на врага? Нека изживеем тези моменти заедно в жълто-черното море, което отново пълни българските стадиони! С мощната ни подкрепа Ботев има сили да играе в Европа още този сезон!

Само Ботев Пловдив!