Ситуацията в пловдивския градски транспорт заприлича на... лудница. Вече нищо, случващо се там, не може да ни учуди. Е, поне така си мислехме допреди малко, но... Писмото, което получихме от наша читателка, не само че ни втрещи, но и понамали самочувствието ни на "всичко видели". Ето го:

Здравейте, искам да съобщя за едно неприятно за виждане деяние на една жена! Вчера докато се возих в рейс номер 6 посока Прослав, кондукторката безсрамно отиде в задния край на рейса и “уринира” на пода. Всички пътници започнаха да се оглеждат, но никой не каза нищо. Добре, че дойде моята спирка, защото започна и да мирише. Не знам тази жена няма ли срам, няма ли себеуважение към себе си и заобикалящите я хора. Такава простотия само в България може да се срещне.. ужасена съм!

Нашата читателка очевидно е била сащисана, защото не е успяла да снима "случката". Не че щяхме да публикуваме снимката, но ей така, за достоверност. Всъщност ние абсолютно й вярваме на жената, защото възмущението й е абсолютно неподправено и искрено. Сега обаче сме пред дилема - обикновено разни случки от рейсовете под тепетата ги публикуваме под рубриката Бай Ганьо. Да, ама това, за което разказва нашата читателка, хич не ни се връзва с Алековия герой. 

Защото Алековият герой е смешен. А това, което е сторила кондукторката на автобус №6, смешно ли ви е?