"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Скритите тайни на зодиакалните знаци.

Всеки има своите тайни. Хората може да крият тайни, защото искат да запазят своята репутация или връзка със своя социален кръг. Но понякога тайните могат да натежат и в крайна сметка тайнствените люде ще се чувстват по-изолирани. Тези тайни, ако бъдат разкрити, могат да променят начина, по който другите хора възприемат потайния човек.

 

 

 

Тайните на всеки един зодиакален знак:

Овен

Овните обичат да представят на света картина на простота. Те искат хората да си мислят, че не въртят никакви схеми в ума си. В действителност Овните са много по-умни от това, което хората си мислят, че са. Тяхната простота е само утеха на хората да се доближат до тях.

Телец

Телците имат страна, за която никога не говорят открито, но те използват метод, за да получат това, което искат. Те са склонни да изтощават психически другия човек, така че отсрещният да не остава без избор, освен да ги слуша и да се подчинява.

Близнаци

Близнаците обичат да показват образ на величие. Те демонстрират на света, че имат всичко в изобилие. Близнаците правят всичко това, така че хората да ги обсипват с внимание. Втората причина е, че искат хората да ги уважават и/или да тичат след тях.

Рак

Ракът е видът, който в повечето случаи създава приятелства само, за да свършат работата си. Но те поддържат приятелството си дори след като работата е завършена. Това поведение се дължи на постоянната нужда от подкрепа на хората около тях.

Лъв

Лъвовете често обичат да показват, че не са сигурни в повечето неща, докато може да имат цялата необходима информация. Това винаги поставя другите хора в безпокойство и често объркани. Това е техният начин да се измъкнат от всяка едно ситуация, в която не искат да бъдат. 

Дева

Девите полагат всички усилия, за да могат хората да мислят, че са социално активни и общителни. Да бъдеш с Дева също дава възможност на другите да изследват света и да бъдат наречени социална пеперуда.

Везни

Везните имат склонност само да действат, без да си правят труда да слушат другите. Когато полагат усилия да разберат другите, това е защото в действителност те искат или диктуват какво да правят другите. Изслушането се оказва полезен инструмент за тях.

Скорпион

Скорпионите са лукав и потаен вид. Те обичат да споделят само част от информацията за себе си със света. Скорпионите  искат животът им да остане тайна за всички. И да се ровите, едва ли ще отворите кутията на Пандора, скрита в тъмните сенки на Скорпион.

Стрелец

Стрелецът е склонен да показва, че е емоционално настроен към другите, но реалността диктува друго. Те винаги предприемат действия свързани с логиката, но не обичат да показват тази страна на останалите.

Козирог

Козирозите имат навика постоянно да сравняват всичко, било то човек или определена ситуация. Нищо не се спестява от техния мащаб като визия. Това е черта, за която никога не съобщават на никого. Без значение къде се намират или какво правят, Козирозите ще сравняват всичко, което срещнат по пътя си. Понякога стигат до степен дори да се сравняват с другите въз основа на професионално и лично израстване.

Водолей

Тъмната тайна на Водолеите е, че обичат да си играят с емоциите на хората. Те смятат хората за техни играчки и продължават да ги използват до момента, в който или получават някаква полза от споразумението, или просто се наслаждават на времето си. След това изхвърлят тези хора от живота си.

Риби

Рибите обичат да са наясно напълно с нещата. И за това те гледат и наблюдават всичко от всички възможни гледни точки, които правят толкова тайно, че едва ли някой забелязва. Отвън те биха изглеждали безмълвни, така че никой да не забележи наблюдаващите им очи.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.