"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания на последното ви прераждане - Част втора.

 

Осми период на прераждането

Ако сте родени от 1 до 10 март, от 27 ноември до 18 декември, вие сте били господар на империя.

Горда и амбициозна личност, вие сте имали и голяма интелигентност. Успели сте да се издигнете и на царски трон, станали сте владетел на голяма империя. Не сте понасяли слабостите на своите подчинени и сте властвали с голяма строгост и дисциплина. Вашият народ не е одобрявал строгото ви управление. Хората са били скептично настроени към управлението ви и са ви избягвали. В любовта също сте били много студен и безчувствен човек и затова никога не сте изживели истинската любов тялом и духом.

Преди края на предишния си живот сте станали жертва на революция. Благодарение на една личност сте успели да се спасите и избягате извън своята империя.

В днешния си живот не обичате да ви командват и напътстват други хора. Не обичате да подарявате и давате нищо свое. Обичате свободата си и с всички сили се стремите да я запазите. Вие сте голям индивидуалист и ви отблъсква всичко, което е колективно. В любовта също сте прекалено себични и всяка ваша любовна връзка е краткотрайна.

 

Девети период на прераждането

Ако сте родени от 8 до 21 януари, от 1 до 11 февруари, вие сте били добронравен разбойник.

Родили сте се в бедно семейство и така много рано сте осъзнали, че светът е разделен на бедни и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрекъснато сте се стремели към истината. Били сте легендарно смела личност. Около вас е имало отбрани юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата банда е плячкосвала по горите и пътищата - взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не ви е била позната нито в любовта, нито е приятелството. Преживели сте една бурна и страстна, но за съжаление трагична любов.

Героично сте завършили предишния си живот. Всички битки са ви носили слава и сте били идол за множеството поклонници.

И днес сте идеалисти, но по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и след това реагирате. Сърцето си разкривате само пред тези приятели, които са доказали, че го заслужават. В любовта сте прекалено взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом, и духом.

 

Единадесети период на прераждането

Ако сте родени от 29 юли до 11 август, от 30 октомври до 7 ноември, вие сте били изявен защитник на правдата.

Вашата сила е била тактичността и хладнокръвното държание. Планирали сте добре всяко свое действие и умно сте избирали целите си. Били сте родени за юридически съветник и хората непрекъснато са ви търсили за съвети и помощ. Пленя вали сте сърцата със своите ораторски способности. Освен добър оратор сте били и писател. Прекомерната ви гордост се е нуждаела от уважението и възхищението на заобикалящите ви. Много често сте попадали в капана на своето самолюбие.

Преди края на предишния си живот сте успели да накарате много хора да приемат вашите идеи. Следващите поколения са ви превърнали в мит и дълго сте били идол за множеството си почитатели.

В днешния си живот сте много откровен и прям човек и презирате всякакво насилие. Привличат ви хуманитарните дейности и много помагате на болните и слабите. Все пак доста често ви липсва самоувереност и понякога подценявате своите способности. Силно чувствителна личност, когато се влюбите, посвещавате цялото си същество на любовта.

 

Дванадесети период на прераждането

Ако сте родени от 22 до 31 януари, от 8 до 22 септември, вие сте били странстващ артист.

Човек с много буйна фантазия вие сте притежавали таланта да забавлявате хората. Успявали сте да покорите сърцата им и сте ги накарали да ви обожават и обичат. Не сте се задържали дълго на едно място - вечно сте търсили нещо ново и никога не сте се обвързвали само с една личност. В любовта сте давали толкова, колкото е било необходимо, а голямото ви желание за нови любовни авантюри непрекъснато е унищожавало всяка предишна връзка.

В края на предишния си живот успявате да срещнете своята идеална любов и с нея преживявате хубави години на разбирателство и хармония. Най-голямото ви богатство са били децата и техните големи успехи.

В сегашния си живот сте чувствителни, но не откривате лесно чувствата и сърцето си държите се на дистанция от заобикалящите ви. Продължават да ви привличат авантюрите, но сега сте вързани за едно място и с една личност. Хората около себе си цените по делата им, а не по думите. И в този живот притежавате остър и проницателен ум и няма проблем, който да не можете да разрешите.

 

Тринадесети период на прераждането

Ако сте родени от 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември, от 3 до 17 октомври, вие сте били гуру с широко сърце.

Пленявали сте хората със своя чар и интелект. Имали сте голямо влияние над всички и сте го използвали за свои цели. Били сте на страната на слабите, беззащитните и не сте преставали да се борите за правдата и истината. Почти невъзможно е било да бъдете победени от противниците си. Превърнали сте се в истински водач и учител за многото си последователи. Хората са ви превърнали в идол и са ви смятали едва ли не за месия. Следвали са ви навсякъде, където сте ходили.

В края на предишния си живот сте избягали в някаква голяма и мрачна гора и там сте прекарали последните години от живота си като монах.

Днес не обичате самотата и с цялото си сърце помагате на хората в неволя. Продължавате да сте симпатичен и да вдъхвате доверие. Не сте много общителен човек и често ви смятат за чудак. В този живот добре знаете какво искате и как да го постигнете. В любовта действате повече с разум, отколкото със сърце.