Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание за Луната.

Зодиакалните знаци и Луната

 

Луна в Овен

Растежът на душата се случва, когато се научите да овладявате гнева си и да контролирате своите емоции със своя ум. Учите се да канализирате по конструктивен начин своята енергия, да бъдете загрижен за другите и да трансформирате агресията си в позитивно себеутвърждаване.

Луна в Телец

Растежът на душата се случва, когато преоцените своята ценностна система, пренасочвайки вниманието си от материалните притежания към търсене на духовно просветление. Тук сте, за да развиете своите творчески таланти и да надмогнете склонността си да се отнасяте с чувство за притежание към другите.

Луна в Близнаци

Растежът на душата се случва като се научите да общувате сътруднически в областта на личните си взаимоотношения. Тук сте, за да научите урока да оценявате другите, да сте заземени и да структурирате своите активности около желанието или целта в противовес на разпиляването и загубата на своята енергия.

Луна в Рак

Растежът на душата се случва, когато се научите на любяща отделеност. Тук сте, за да избягвате емоционалното изнудване („Как можа да напуснеш дома ни след всичко, което направих за теб?!“), да преодолеете притежателните си нагласи към членовете на семейството (особено децата си), и да се научите на изкуството да служите на другите безусловно. Необходим е баланс: бъдете подкрепящи своята и чуждата креативност.

Луна в Лъв

Растежът на душата се случва, когато се научите да отдадете егото си на висшия си Аз или Душата. Тук сте, за да се научите да използвате уменията си за лидерство, за да служите на Цялото, а не само за своите лични желания. Това ще бъде за вас инкарнация, в която ще търсите просветление и ще се борите, за да усъвършенствате нисшия си аз.

Луна в Дева

Растежът на душата се случва, когато се откажете да бъдете критични към себе си и към другите. Тук сте, за да се научите да полагате подходяща грижа за тялото си и да го цените като храм на своя обитаващ го Бог и да утвърдите и реализирате добро здраве. Тук сте, за да дадете раждането на Христовото дете вътре във вас.

Луна във Везни

Растежът на душата се случва, когато се научите да постигате и да поддържате силно чувство за лична идентичност в рамките на брака/партньорството. Тук сте, за да преодолеете тенденциите да бъдете зависими, манипулативни и да живеете чрез другите. Тук сте, за да научите изкуството на компромиса, съобразяването с другите и честността със себе си и с тези, които са край вас.

Луна в Скорпион

Растежът на душата се случва, когато преодолеете тенденцията си да се ангажирате в битки на егото с тези около вас. Важно за вас е честно да приемете и да работите със своята сенчеста страна. Тук сте, за да преодолеете тенденциите за търсене на отмъщение, ревност във взаимоотношенията и липсата на съобразителност към другите. Тук сте, за да се преборите за разпятието на нисшия аз и възкръсването на Висшия си Аз.

Луна в Стрелец

Растежът на душата се случва, когато развиете самодисциплина и такт в общуването с другите. Тук сте, за да преодолеете склонността си да контролирате другите, да игнорирате техните мнения и да проектирате обвинения за проблемите си върху тях. Вместо да пилеете енергията си като я разпръсквате, тук сте, за да развиете духовността си и да я настроите в съзвучие с висшия си Аз.

Луна в Козирог

Растежът на душата ви се случва, когато се научите да приемате и оценявате уроците по самодисциплина, представени от Сатурн. Историята на Йов е особено важна за Луната в Козирог, защото тази история разкрива начина, по който Сатурн ще ви води през процеса на инициация. Тук сте, за да преодолеете тенденцията си да търсите позиции на власт заради престижа, който вярвате, че ще ви подсигури. Тук сте, за да преодолеете тенденциите си да манипулирате, да бъдете нетолерантен към другите и да игнорирате техните идеи. Кармичен модел, който води след себе си разрешението за родителско влияние и отива в крайности, има нужда да бъде преодолян. Това натрапливо влияние може да приеме формата на бунт срещу родителите или – подчинение на тях. И в двата случая крайностите трябва да бъдат балансирани по подходящ начин.

Луна във Водолей

Растежът на душата се случва, когато направите контакт с емоционалната си природа и се научите да изразявате своите чувства по-открито. Понеже може да не сте в контакт със своите чувства, може да има голям егоизъм прикрит под външно приятелско поведение. Тук сте, за да намерите значими пътища, чрез които да изразявате своята оригиналност, вместо да преживявате тръпката като шокирате другите. Има силна нужда да развиете силно чувство за отделен, личен аз, така че да не губите своята идентичност в групата, към която принадлежите.

Луна в Риби

Растежът на душата се случва, когато се научите да балансирате своите емоции, за да ги канализирате в конструктивни дейности -такива като музика, драма и изкуства. Тук сте, за да преодолеете тенденцията да живеете в измислен свят, да търсите употреба на наркотици и да позволявате на живота да ви поваля. Тук сте, за да развиете позитивна посока на своя живот. Самосъжалението, свръхчувствителността и нерешителността трябва да бъдат преодолени. Ваша е възможността да бъдете изключително креативни като използвате своята висока чувствителност да подкрепя вашите музикални, драматични и артистични начинания.….

*В публикацията са използвани фрагменти от авторите Nancy B. Detweiler и Richmond

Изготвил и подбрал за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астролог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.