"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Най-опасните дни на 2022 година.

През 2022 година ще има две частични слънчеви затъмнения. Първият залп ще бъде в Телец на 30 април, след това шест месеца по-късно, вторият "удар" пристига в Скорпион на 25 октомври - и двете ще бъдат частични.

Това ще повлияе на начина, по който „правим“ пари. Въпреки, че те са "длъжни" да донесат нови разработки в децентрализираните финанси и криптовалутата, ала може да има силни репресии и военни действия. Глобалната икономика като цяло може да преживее изненадващи промени в лошия смисъл.

На 16 май и 8 ноември ще има две лунни затъмнения, като и двете ще бъдат пълни. Лунните затъмнения ще бъдат по-опасни от слънчевите. Всичко, което трябва да знаете за тези дни като цяло, е, че те са изключително неблагоприятни и много опасни. Това са непредвидими дни, в които трябва да планирате нещата възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате.

Дати на лунни и слънчеви затъмнение за 2022 година

30 април 2022 г.:

15 май 2022 г.: Пълно затъмнение на Луната.

25 октомври 2022 г.: Частично затъмнение на слънцето.

8 ноември 2022 г.: Пълно затъмнение на Луната.

Плутон ще стане ретрограден на 29 април. Това ще бъде опасен ден за започване на нов бизнес и по-активна дейност. По-добре да го посветите на релаксация и тихи дела.

Сатурн ще започне да се движи в обратна посока на 5 юни. На този ден е по-добре да не планирате нищо за бъдещето, като се съсредоточите върху текущите си дела.

Нептун става ретрограден на 28 юни. Това ще сложи край на формирането на нормални отношения между хората. В този ден ще има много кавги и конфликти, които ще възникват „някак“от нищото.

Юпитер ще стане ретрограден на 28 юли. Това ще бъде денят, в който хората могат внезапно да загубят оптимизъм, мотивация и вяра в себе си.

Марс ще стане ретрограден едва на 30 октомври. Ще бъде опасен ден, в който хората ще са склонни да извършват необмислени действия и да проявяват неоправдана агресия.

Уран ще стане ретрограден на 24 август. Това ще е ден на измама, нечестност, тайни. Тази позиция дава сигнал да се избягва военната, политическата и икономическата риторика, защото Уран е изключително агресивен в това си обратно движение от доста години насам.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.