СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВ : Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания, които "крие" ретроградната планета Плутон.

На 25 - ти април 2020 година планетата Плутон навлиза в своят ретрограден период, който ще завърши на 04 - ти октомври тази година. Както неведнъж съм споменавал, че ретроградните планети ни предупреждават и в случай, че не се съобразим с техните послания едва тогава идва „злото“.

Какво послание ни отправя джуджето Плутон?

Юпитер ще има основно влияние върху важните събития съвместно ретроградния Плутон. Това планетно разпределение ще увели осезателно страха от болести, недоимък, крайни закони и много страдания. В същото време Плутон ни напомня, че предстои експоненциален растеж.

 Плутон в ретроград е тест за вярата човешка. Щедростта, добротата и духовната еволюция ще ни помогнат да преминем през един тежък период, който ще засили душевната имунна система.

Ретроградният Плутон е по-често срещан в наталните карти от ретроградите като Меркурий и Венера. Около 40% от хората имат ретрограден Плутон в своята звездна карта на раждане, което ще рече, че по генетичен начин се препредават забележителните влияния като кармични последствия например. Сиреч близо три милиарда хора се раждат с вродено чувство за  страх.

С ретроградният Плутон може да имаме проблеми с трансформацията на живота си поради страх да не го пуснем. Процесът на интернализация може да забави извеждането на нашите интензивни движения и потребности. И най-вероятно ще ни бъде трудно да изразяваме личната си сила на влияние, тоест личността се обезличава за сметка на нарастващото подчинение в глобален мащаб.

Планетата Плутон в ретроград предупреждава също, че в зависимост от конкретните условия, може да настъпи страх и паника, обедняване, манипулации на човечеството, духовни изтезания, страх от лишаване на свобода, да бъдете ангажирани в психична институция, изгнание или предателство. Властовият контрол може да притисне и наложи преразпределение на половете - размножаването по изкуствен начин с множества хибридни полове.

 През плутоновите транзити се проявяват кармичните последствия както споменах по-горе. Много събития може да се повтарят през този период особено сред младите хора, сиреч да настъпи явлението déjà-vu (дежавю). В такива случаи се засилват депресивните състояния, фобии, изолация и недоверие в семейните ценности. По такива причини можете да бъдете много интензивни отвътре, скрити или контролни изрод. Условията за миналия живот могат да се повтарят, особено докато са млади, под формата на принуди, фобии, изолация или недоверие в семейството.

Ретроградният Плутон ще подложи човечеството чрез много съдбовни събития, които са насочени към извеждане на най-дълбоките и мрачни страхове на повърхността. Повтарящата се композиция на конкретни преживявания ще продължи, докато не се научим безопасно да изразявате своята вътрешна сила и духовност.

 Какво е ретроградно значение на транзита на Плутон?

Ретроградният Плутон в транзит е перманентен цикъл, който продължава пет месеца всяка година, по време на противопоставянето на Слънцето. Както при всички планети в ретроградна позиция, Плутон ще предизвика много повече  притеснения, отколкото по-редките ретроградни планети. Преминаването на ретроградния Плутон е време за размисъл за силата и контрол над живота ни.

От самото раждане в човешкия организъм съществуват близо сто трилиона (според повечето учени) вируси, бактерии, гъбички и паразити. И ретроградният Плутон ще тества имунната ни система, а именно „коронавирус“ например или други вируси ще връхлитат един след друг. След Сovid - 19 идва ред на „пандемията“ грип В - лятната вирусна трилогия.

Когато се засили интензитета на изпитанието от Плутон изразен в една или друга „невидима“ болест, тогава ще настъпи тотално объркване, което ще се нарече пиков период на една или друга пандемия. Властите ще наложат нечуван контрол над обществата, а това ограничава рестарта - обновяването на защитните ни сили. Всъщност настъпва  „час пик" за укрепване на имунната ни система. Тоест ретроградният Плутон ни дава ясен знак да обърнем значително внимание за профилактиката на нашето здравословно състояние.

В икономически и политически планове обърнатата позиция на планетата Плутон сигнализира за самоконтрол на човешкият индивид. За жалост от самоконтрол света ще бъде поставен под контрол и преразпределение на икономиките. Това ще доведе до разруха, до масово обедняване и разбира се, до забогатяване на малцина за сметка на повечето хора. И именно поради този човешки криворазбран прочит за самоконтрол, ще се даде тласък на Плутон за вендета, отмъщение което е неизбежно.

Кои дати се явяват като  час пик за болести и трудности от всякакъв характер през 2020г.?

25 април до 12 май;

14 май до 15 юни;

18 юни до 12 юли;

12 юли до 14 август;

15 август до  01 септември;

29 септември до 10 октомври;

14 октомври до 02 ноември;

04 ноември до 20 декември;

23 декември до 01 януари 2021г. ;

*Бих желал да подчертая, че тези пик периоди не са за всяване на стрес и паника, а да обърнем внимание на чувствата си, мислите, самоконтрола, чувството за отговорност, лична хигиена, да обърнем внимание на хранителният си режим и прочие, за да избегнем „гнева“ на ретроградния Плутон.

  Как да реагираме на ретроградното влияние на Плутон?

Ако почувствате, че сте контролирани от вашите страсти към преяждане, тогава е настъпило време да се отървете от чревоугодничеството. Препоръчително е драстично да намалите приема на захар, защото захарта е в пъти по страшна за здравето от кокаина дори. Време през което  ви се дава възможност да премахнете всичките си предразсъдъци. Да не допускате да бъдете контролирани като роботи, а да си наложите самоконтрол. Време за пробуждане, вместо успение духовно.

Тези периоди не са време за страх и паника, а време за елиминиране на всеки един стрес още в самият зародиш.