"Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за - Лош късмет-На какво се дължи?

Лошият късмет  е  вследствие на натрупани  грешки  в сегашното ни битие както и предишни животи.  На тази тема ще се спра малко по долу в публикацията.

Маг Х: "Утре ще се избавите от лошия късмет и ще забогатеете!"

Позволете ми първо да ви обърна внимание на примамливата формула „Jinx Repellent Magic Formula“ от Ерик Мослей, който отправя  следното послание: „Предлагам Магически метод за печелене на много пари и премахване на лошия късмет. Утре ще се избавите от лошия късмет и ще забогатеете - ефект, гарантиран от специалистите по езотерика“. Изводите предоставям на вас, драги читатели.

Живеем във все по материализиран  и динамичен свят, тази динамика ни отвежда все по често към допускане на грешки.  Всяко пилеене и разхищаване на парите носи след себе си присъдата - Лош късмет.

Както вече написах - Лошият късмет  е  вследствие на натрупани  грешки.  Този куп от „грехове“  се е реализирал във времето, било то от предни инкарнации или сегашен живот. Човек е подложен на много изкушения преди всичко материални и това води до необратими процеси на по късен етап, бедност, провал или меко казано - Лош късмет.  Спохождането на лошия късмет не е черна котка да ти пресече пътя, петък тринадесет, счупено огледало и прочие, и прочие, такива внушения попадат в графа Суеверие. И все пак всеки ще си зададе въпросът - На какво се дължи това, на зла орисия или?

Ще се опитам да ви го обясня метафорично чрез моята гледна точка като езотеричен анализатор. Когато човек допусне грешка и според херметичните закони (божите повели) същият е извършил престъпление в духовен аспект. От което следва да излежи своята присъда - катарзис. Съгрешилият е вече арестант. Присъдата е издадена от божествените сили - висшите енергии и човека попада в затвора - кармичен такъв.

Примерно присъдата е да излежи (да осъзнае и докаже осъзнаването) десет земни години. Езотерикът  се явява негов помощник, ала без да извършва окултни прийоми, а чрез различни духовни методи. Съответно прилагайки инструментариум, който не е в разрез с вселенските закони. Езотерикът следва да бъде Херменевтик, дълбоко запознат с тайните.

Основната цел на езотерика е подпеченият му  да бъде хармонизиран до онази степен в която да се интегрира в синхронният енергиен поток.  Тогава се стига до реабилитиране - опрощение. Съответно следва помилване или намаляване на присъдата от десет на една година примерно.

Има люде, които по рождение са си бедни, ала това не е лош късмет или зла орисия, а карма. Именно това състояние е обект на езотерично вмешателство с идеята да се превъзмогне малко от малко поне. Както казва Метерлинк: „Ето, идат мили и любезни щастия, те ще ни напътят…“

Вкратце лошият късмет е изпитание. И когато пиша за „привличане на късмет“ имам предвид по-горе описаното, а именно хармонизиране.  Няма единна формула за фактора късмет, защото всеки един от нас е индивидуалност.

И все пак: „Човек никога не знае от какъв по-лош късмет го е спасил лошият му късмет.“ - Кормак Маккарти

В заключение, пазете се от облачни призиви за бързи пари - привличане на късмет, за да не ви навестят тежки дни.