"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скъпоценните камъни са подходящи според вашия асцендент или възходящ знак.

Всеки асцендент има различна управляваща планета с набор от дружелюбни планети. Ако носите приятелски скъпоценни камъни, ще се радвате на добри плодове от тях в живота си, в противен случай може да се сблъскате с неприятности и смущения. Въпреки това, че са полезни или приятелски планети не означава, че те винаги ще останат полезни. По-скоро трябва да бъде освидетелствано от експерт-астролог, след внимателно проучване на позициите на планетите, аспектите и тяхната сила, за да се стигне до заключение за подходящи скъпоценни камъни, специфични за асцендента.

Най-малко три скъпоценни камъка са намерени подходящи за всеки асцендент. От вашия астролог зависи да ви посъветва да носите и трите скъпоценни камъни, или два от три или само един. В някои специфични случаи астрологът може да ви предложи да не носите скъпоценен камък поради лошото разположение на определена планета във вашата рождена карта.

Скъпоценни камъни

Скъпоценните скъпоценни камъни са скъпи и са с превъзходно, най-добро и добро качество. Тъй като запазват качеството, ефектът им е бърз и силен. Използват се и за лечебни и духовни практики. Богатите хора използват тези скъпоценни камъни като бижута. Някои примери за скъпоценни камъни са диамант или сапфир, жълт сапфир, син сапфир, рубин и смарагд.

Полускъпоценни камъни

Скъпоценни камъни, които не са много скъпи и могат да се носят вместо скъпоценни камъни като заместители, се наричат ​​полускъпоценни камъни. Те също са ефективни и дават желаните резултати след подходящо носене. Тези камъни могат да бъдат украсени и като бижута. Няколко примера за полускъпоценни камъни са червен корал , перла , хесонит , котешко око , тюркоаз , оникс , ахат, лабрадорит, кехлибар, кварц и лазурит.

Разгледайте следните подробности относно това кои скъпоценни камъни са подходящи за вас според вашия асцендент или възходящ знак:

 

Асцендент Овен

Марс е управляващата планета на Овен. Слънцето и Юпитер са полезни планети за този асцендент. Следователно, човек, роден под Асцендент Овен, може да носи скъпоценни камъни от чароит, рубин и турмалин.

 

Асцендент Телец

Венера е управляващата планета на Телец. Меркурий и Сатурн са полезни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Телец, може да носи скъпоценни камъни с диамант или изумруд и огнен опал.

Асцендент Близнаци

Меркурий е управляващата планета на Близнаци. Венера и Сатурн са полезни планети за този асцендент. Следователно, човек, роден под Асцендент Близнаци , може да носи скъпоценни камъни с изумруд, диамант или сапфир и син сапфир.

Асцендент Рак

Луната е управляващата планета на Рака. Марс и Юпитер са полезни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Рак , може да носи скъпоценни камъни от естествена перла, червен корал и топаз.

Асцендент Лъв

Слънцето е управляващата планета на Лъв. Юпитер и Марс са полезни планети за този асцендент. Човек, роден под асцендент Лъв , може да носи скъпоценни камъни от александрит, жълт сапфир и гранат.

Асцендент Дева

Меркурий е управляващата планета на Дева. Сатурн и Венера са полезни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под Асцендент Дева , може да носи скъпоценни камъни с изумруд, син сапфир и диамант или александрит.

Асцендент Везни

Венера е управляващата планета на Везни. Сатурн и Меркурий са полезни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Везни , може да носи скъпоценни камъни с диамант или аквамарин, син сапфир и изумруд.

Асцендент Скорпион

Марс е управляващата планета на Скорпион. Юпитер и Луна са полезни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под Асцендент Скорпион , може да носи скъпоценни камъни от червен корал, жълт сапфир и естествени перли.

Асцендент Стрелец

Юпитер е управляващата планета на Стрелец. Марс и Слънцето са полезни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под асцендент Стрелец , може да носи скъпоценни камъни от жълт сапфир, червен корал и рубин.

Асцендент Козирог

Сатурн е управляващата планета на Козирог. Венера и Меркурий са полезни планети за този асцендент. Човек, роден под асцендент Козирог , може да носи скъпоценни камъни със син сапфир, диамант или розов сапфир и изумруд.

Асцендент Водолей

Сатурн е управляващата планета на Водолей. Меркурий и Венера са полезни планети за този асцендент. Човек, роден под Асцендент Водолей , може да носи скъпоценни камъни със син сапфир, изумруд и жълт диамант или сапфир.

Асцендент Риби

Юпитер е управляващата планета на Риби. Луната и Марс са полезни планети за този асцендент. Следователно човек, роден под асцендента Риби , може да носи скъпоценни камъни от жълт сапфир, естествена перла и червен корал.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.