"Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще засегнем темата - Скритите послания на числата, с които партиите ще играят на местните избори на 27 - ми октомври тази година.

Числата са свещения език на вселената. Ще ви представя скритите послания на някои от тях, които се отнасят за линейното земно време 27.10.2019. Всяко едно от тях съдържа магически и мистичен градивен елемент, определящ вселенската логика в земен план. Както древните мистиците са казали, както горе, така и долу - и както отвънка, така и отвътре.

 4 /Атака/:  Времето не е подходящо за търсене на нови възможности или за разширяване на дейността. Трябва да се прояви повече сдържаност, тъй като умората е вече на краен предел.

 8 /НФСБ/: Това число съдържа скритото послание: Опит за материално благополучие и задоволство. Но за сметка на това числото 8 дава знак за разкриване на неприятни истини и разобличаване. Както и арогантност, безсилие, високомерие, заслепение, позьорство, нужда от ласкателства и суета.

  13 /Коалиция за България/:  Да не се бърза в действията, защото времето е неподходящо. Числото 13 предупреждава, че подхождате твърде повърхностно и с много нереалистични умения и възможности.

  14 /АБВ/: Това число съдържа скритото послание е: Пропадане на всички планови проекти. Конфликт на идеи и интереси. Препятствия, които пречат движението напред. Стари проблеми с нова проява. Конфликт на идеи или на интереси.

  19 /Съюз за Пловдив/ :  Символизира пътя на жертвата и саможертвата, обречеността на загубата. Страдание в името на други хора или интереси. Трябва да се отложат плановете за по-подходящо време.

  34 /ВМРО/:  Опит към голяма сполука, надежди за сигурен успех, за богатство. Но числото 34 предупреждава липса на трезв поглед върху ситуацията. Опит за спекулации и манипулации от всякакъв характер.

  43 /ГЕРБ/:  Числото показва, че  това е денят за работа на нов терен, независимо дали става въпрос само за чисто нови идеи. Също така уповаването на старата слава вероятно ще се разклати. Вкратце много сериозно изпитание.

  49 /Земеделски съюз "Ал. Стамболийски"/:  Нови и свежи идеи, възстановяване на духа, добри предложения за благоденствие. Числото 49 предупреждава, че може да се изпадне в заблуда, разсеяност, разочарование, финансови неуредици .

 51 /ВОЛЯ/: Самоанализ и събиране на силите за по-нататъшни действия. Непрекъснат процес на възход и падения. Изострена чувствителност и ненавременни действия.

  55 /ДПС/:  Това което е било пак ще бъде същото. Кратки и неуспешни начинания. Липса на енергия, инертност или невъзможност да се овладее ситуацията. Наливане на златни монети в мелницата.

  56 /БСП/:  Поемане на риск заради нови идеи. Привличане на съмишленици. Предложения за висок жизнен стандарт, но 56 предупреждава да не се поемат неоправдани рискове. Необходимо е време за осмисляне на поетите рискове и доуточняване на детайлите.

  66 /Демократична България/:  Субективно възприемане на фактите и събитията. Разногласия да се запази постигнатото. Затъване в неразрешими проблеми. Опасност от изпускане на питомното за гонене на дивото.