"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Житейското и съдбовното число.

Според вековната практика на нумерологията - известно още като изследване на числата - можете да изчислите колко минали животи сте живели, като използвате цифрите при раждането си ден. Нещо повече, полученото число, известно като число на вашия жизнен път, може да помогне за разкриването и взаимодействието на вашата личност, целта, живота и бъдещето. Освен това, може да си формирате датата на раждане на вашата бъдеща рожба, така нареченият термин на раждане.

Според медицината, терминът на раждане се изчислява от първия ден на последната ви редовна менструация, т.е. продължителността на бременността е 280 дни – 10 месеца по 28 дни (лунарни месеца) или 40 седмици по 7 дни (гестационни седмици) без менструация. По формулата на Негеле датата на термина за раждане се изчислява като от първия ден на последната редовна менструация се изваждат три месеца назад и към този ден се прибавят седем дни.

Например, ако последната ви менструация е започнала на 10-ти април (10.04): април е четвърти месец минус три месеца, това прави 10-ти януари (10.01); към тази дата прибавяме още 7 дни ( 10.01+ 7 дни = 17.01); следователно вероятният термин за раждане в този случай е 17-ти януари.

Естествено, трябва да се съобразите и с това, че годината има 12 месеца. Ако последната Ви менструация е започнала например на 15-ти януари, като извадите три месеца, това прави 15-ти октомври и прибавите 7 дни, следователно датата на терминът Ви ще е 22-ри октомври.

В нумерологията на вашия номер на жизнения път е единствената цифра, в която се консолидира вашите рождени данни, това число представлява колко животи сте живели и текущата ви цел на живота. Можете да използвате нумерологията, за да помогнете да вземете важни решения, да разберете истинския си потенциал и да уверите, че сте на прав път. Освен това може да определите макар и отчасти съдбата на вашето бъдещо дете.

 

Числото на жизнения ви път

Това се отнася до виждането в бъдещето, това е всичко благодарение на вибрацията, която се събира с всяко число. Кабала изчисленията са същите, но по-различен начин. Ще ви предоставя най-опростеният метод от нумерологията за ваше улеснение:

Макар че математиката е сложна в началото, всичко тук изглежда доста просто. Ще продължите да добавите отделни цифри в пълните данни за раждане (месец, ден, година), докато не получите едно число, което е вашият номер на жизнения път.

Като начало погледнете числата в месеца на раждането. Ако сте родени през февруари, втория месец от годината, това означава, че ще използвате числото две. Март е три, април е четири и т.н. Ако вашият месец се роди, съдържа две цифри, просто ги съберете заедно. За декември това означава 1+ 2 = 3.

След това преминавате към годината. Ако сте родени през 1992 г., добавете цифрите 1+9+9+2 заедно, за да получите 21, след това ще получите това още повече, като добавете 2+1, за да получите едноцифрената цифра 3. Оттам добавете всички цифри във вашето данни за раждането заедно и продължете, докато не получите един номер.

Ако сте родени на 17 февруари 1992 г., това ще бъде 2+1+7+1+9+9+2, което е равно на 31. Добавете 3+1, за да получите 4. Вашият номер на жизнения път е 4 , което също разкрива през колко минали животи сте преминали. В даденият случай те са четири.

Най-лесният начин за започване на работа с нумерологията е като анализирайте вашите уникални данни при раждането. Нумерологията е регистрирана с достигане до коренното число.

Числото на жизнения път е подобно на вашия слънчев знак в астрологията: разкрива вашата идентичност, включително силни, слаби страни, таланти и амбиции. Вашият номер на жизнения път също така разкрива тона на вашето преживяване и защо се случват събития в миналото, настоящето и бъдещето. Просто казано, той създаде организирана, структурирана система, която осветява вашите преживявания. Сега да предвидим по същият метод, кое е числото на живота на бъдещата рожба.

Тук са необходими същите по-горе описани рождени данни като добавяме и часът на раждане. И така детето се ражда на 27.03.2022 година. Редуцираме и получаваме числото 9, към него добавяме часът на раждане - 12:25ч. което прави 1. 9+1=10=1.

Житейският път на новороденото с единица символизира новаторски дух, независима природа и вродени лидерски способности. В лош ден ще бъде свързан с 1, което дава знак, че на такива дати, детето може да има проблеми свързано с несигурност и липса на собствена значимост. Родителите следва да имат предвид, че детето често ще се чувства самотно и ще се нуждае от повече внимание, подкрепата на своите приятели, напътствия от семейството и проява на разбиране в личен интимен план.

 

Числото на съдбата ви

В този аспект вече е препоръчително да се включат числените стойности на името и рождените данни. Името е Ана и числената стойност е 6, добавяме името на бащата с числена стойност 7 и поучаваме 4, добавяме това число към  17 февруари 1992 година, което е 4 и събираме, сиреч получаваме числото 8. Разглеждаме символиката на осмицата. Осем е всичко за изобилието. В нумерологията това число е свързано с материалното богатство и финансов успех. Ана е орисана да бъде амбициозна и целенасочена. С числото 8, Ана може без усилие да заеме лидерски позиции чрез естествения си магнетизъм.

Съдбата й прилага широкообхватно мислене, за да разшири своя кръгозор, изкачвайки се нагоре на всяка стълба, за да достигне до необикновени висоти. Но с голяма сила идва голямата отговорност, защото осмицата може да породи Ана да бъде в графа работохолици, да стане изключително контролирана и педантична. Така че следва да търси баланса в живота си.

 

Раждане не по волята свише

Цезаровото сечение, известно също и като секцио, е хирургична процедура, предварително планирана по волята на майката. Когато родилката използва правото си на личен избор за секцио, същата приема отговорността за последствията. Възможно е да промени своята карма или на отрочето си, а и не са изключени и двете. Вкратце приема тежка карма. В случай, че по обективни  и наложителни причини преценени от медиците може да се извърши Цезаровото сечение без да има кармични последствия.

 

„Бог не допуска злото. Дава само свобода, която човек насочва в лоша посока... Доброто и злото е избор на човек.“ - Курт Ауст

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.