"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Вампиризъм на работното място.

 

„Вампирите на работното място, изпитват неудържимо желание да изхвърлят от себе си задушаващите го тежки енергии. Никой не желае да работи с енергиен вампир и всеки ден да преживява сътворените от него конфликти, напрегнати ситуации и психически стресове, които и без това не са малко в живота ни.“

 

Преди началото на работния ден

Проклинайки, вампирът мъчително става от леглото. Оттук насетне всичко и всеки започва да го дразни.

Той няма желание да излезе от дома си и да прекара деня с “идиотите в службата”. Към това усещане се прибавя тежестта на тялото и психическото напрежение, което всеки момент може да го взриви. Вампирът изпитва неудържимо желание да изхвърли от себе си задушаващите го тежки енергии. И така, по стечение на обстоятелствата точно тази сутрин ще имаме “късмет” да попаднем в автобуса, с който пътува вампирът.

Вампирът прави това умишлено, изпитвайки желание да причини болка, да предизвика възмущение, а след това да се превключи към някого и да се зареди. Няма съмнение, че без много усилия вампирът успява да постигне намерението си. Реагирайки на наглостта му, сърцето ви започва да бие ускорено, а чувството, което изпитвате е душевна погнуса и отвращение.

 

Вампирът е осъществил целта си

Сутрин, когато се събуждаме и бързаме за работа, всеки по различен начин възприема това, което му предстои. Тези, които обичат професията и колегите си са изпълнени с чистата енергия на радостта от деня, който е пред тях. И обратното – за които предстоящите ангажименти са бреме, а хората, с които се срещат са противни, мислят за работата си като за каторга.

Вашата енергия (прана) се е откъснала и е преминала във външната енергийна обвивка (аурата). Вие сте бесен! Започва да ви се повдига, а от доброто настроение, с което сте се събудили и сте тръгнали на работа не е останала и следа. Затова пък вампирът продължава да подгрява вашето раздразнение с нови, все по-нагли думи и оскърбления. Подложена на това издевателство, не след дълго вашата енергия преминава към вампира.

 

Вампирът се е заредил с енергията ви

Вие пристигате в службата и още дълго не можете да се успокоите и да се съсредоточите върху ангажиментите си. Чувствате се унизен и оскърбен. Разбирате, че след случилото се в автобуса сте останали без сили. С ваша помощ, без да осъзнавате това, вампирът се е заредил с енергията, която сте имали неблагоразумието да изхвърлите от себе си, за да удовлетворите вампирската енергийна жажда. Вампирът се е успокоил.

Той е изхвърлил върху вас това, което го задушава и му пречи да живее нормално. Той се е наситил с вашата енергия. А вие? Но за съжаление вие не разбирате, че сте позволили да ви опръска с душевна мръсотия и сте имали неразумността да изхвърлите бисерите на душата си в дълбокото блато на вампиризма!

“Шансът” да се сблъскате с енергиен вампир още от сутринта не спира дотук. Реална е и възможността той с нетърпение да ви очаква на работното място. Често пъти този вампир е “собственият” ви началник. Ако е така, картината е позната. Тя започва още в понеделник сутринта. Началникът-вампир събира подчинените си и с това започва големият театър, в който шефът се изявява като велик.

На това съвещание, в началото на седмицата, всеки от “неговите хора” получава по нещо: обидна дума. Намек или заплаха… Важното е да не се забравя, че командва той или тя, и че всеки трябва да върши това, което той иска.

След оперативката вампирът излиза доволен от стаята и потупвайки хората по рамото ги моли да не му се сърдят, защото всичко, което правел било в полза на общото дело и ако не бил толкова строг и взискателен, никой нямало да работи и всичко щяло да пропадне.

Уважаеми енергийни донори, “имате шанс”, ако шефът ви или някой колега, се зарежда с вашата енергия за цялата седмица само по време на понеделнишките оперативки. Представяте ли си, ако тази ваша енергия не му е достатъчна и той започне да ви събира всеки ден? Горко ви!

Вампирът не само се радва, но той с нетърпение очаква всяка следваща война, защото вие му правите услуга да ви вижда всеки ден и да се зарежда от вас. Началникът- вампир или колега не може да живее вече без вашата конфронтация, защото вие сте негов безценен енергиен източник.

 

Вампирът не обича работата си

Като всеки вампир той се интересува от нея само заради личния си интерес. Без да изпитва скрупули той открито признава, че плюе на другите, важното е той да задържи мястото си. Ако е шеф командва, а не изпълва колектива с положителна енергия и чувството на уважение към себе си.

Като ответна реакция на този метод на управление някои от подчинените превиват гръб, угодничат и се спотайват. Използвайки малодушието им, вампирът започва с още по-голямо настървение да ги държи в подчинение и страх. Така той подхранва измамното си самомнение за непогрешимост и величие.

Пушкин пише: “Когато престана да умее да се шегува, започна да задължава другите да го уважават”.

 

Шефът вампир или колега не уважава никой, но “добре” преценява от кого има полза. По правило вампирът се отнася различно към тези, с които работи. Едни използва за донори, а други за “приятели”.

Докато не се отскубнете от тази прегръдка, ще продължавате да бъдете енергиен заложник. Ще продължавате да подчинявате психическото си здраве и настроение на вампирската агресивност и наглост.

Не се колебайте и променете живота си. Усилието си заслужава!

 

В публикацията има референции от Александър Александрович.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.