Продължение на публикацията „Правителството пада - Търси се Месия!“

От 28 юни 2022 година, планетата Нептун навлезе в ретроградно движение, това подсказва, че илюзиите и грешките започват своят самодивско нестинарски танц.

В политически аспект това означава, че новите мандатоносители ще имат малка вероятност да съставят такъв кабинет, който лесно да бъде одобрен от парламента, така че едни нови избори през есента изглеждат повече или по-малко неизбежни.

Нещо повече, Сатурн е категоричен - Не сключвайте бракове, сиреч коалиции и не съставяйте правителство докато съм в ретроград! Сатурн ще излезе от това си обратно движение едва след 23 октомври този година.

За жалост никой политик или държавник не се съобрази с ретроградното движение на Венера, което пък доведе до затъване теглейки чутовни кредити, и ефектът не закъсня - стигна се до пълзяща инфлация, която трудно ще се овладее в рамките на две календарни години.

Защо споменавам това? Ерида/Ерис се потапя в ретроград през 22 юли 2022г. Ерида в това си движение се проявява като злобна харпия, която сее хаос, създавайки конфликти и раздори. Можем само да се надяваме, че ефектът на Юпитер (28 юли-28октомври) няма да увеличи злонамерената страна на Ерида или да прояви нейните отмъстителни характеристики.

Новите избори ще бъдат зловещо разобличаващи, изпълнени със скандали, компромати, удари под пояса и преди всичко агресивни. В случай че изборите за 48-мо народно събрание бъдат проведени в периода 09.09 - 02.10.2022г. ретроградният Меркурий може да донесе технологични повреди или друг вид неприятности и проблеми, които могат да повлияят на гласуването. Освен това може да забави навременното получаване или преброяване на бюлетините, което ще доведе до пълна бъркотия, а и не се изключва опцията за касиране.

Очаква ни есенен политически и икономически апокалипсис. От езотерична гледна точка нищо ново под Слънцето, не се очакват промени, напротив предстоят гладни години, докато не се затвори библейският персонаж за 40 години на лутане в пустинята от страна на юдеите. Едва през 2040-2041 година страната ни би могла да се превърне в обетованата земя, ала отново - Търси се Месия!

 

Изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астрологичен психолог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.