Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание - Биоенергийното  лечение.

Биоенергийното  лечение (Био - „отнасящ се до живота или жизнените процеси“)  все повече навлиза в своята кулминация.  Стотици, а може би хиляди  люде в родната ни татковина са избрали да бъдат знахари - лечители.  От една страна това е благодатно дело - радикално (основно, коренно, издъно-бел. на автора) завръщане към алтернативната медицина. От друга страна при така нареченото Биоенергийно лечение се използват енергийни системи като Рейки, Изис Сейким, Теате, Прана Хилинг и прочие, и прочие.

Преди да преминем към съществената част на тази публикация да проверим, какво всъщност представлява думичката Био.  Произлиза от гръцката дума  bios -„живот“) като първа съставна част на гръцки думи със значение „отнасящ се до живота или жизнените процеси“.

Или в нашият случай Биоенергийната терапия е лечение на заболявания и патологии, използващи биологична енергия.

 

Тънката „червена“ линия на фините тела

Човешката аура е изградена от фини тела съдържащи всички форми, присъщи на физическото ни тяло, включително вътрешните органи, кръвоносната система, нервната система и др. Аурата има своите слоеве като всеки слой на човешката аура има своя собствена функция и е свързан с определена чакра. Фините тела и аурата притежават вертикален енергиен поток, който свързва всичко в общата енергийна система на заобикалящата ни среда.

Първият слой на полето и първата чакра са свързани с физическите функции и усещания. Вторият слой и втората чакра се отнасят до емоционалния живот. Трети слой и трета чакра са определящи за умствените ни възможности. Четвърти слой и четвърта чакра са проводник на любовта като цяло. Петата двойка отразява висшата ни воля, силата на словото и слуха. Шести слой и шеста чакра - Божествената любов, която надхвърля рамките на човешката любов и се изразява в грижата за всичко живо. Последният седми слой и седма чакра са свързани с висшия разум, познаването и сливането на духовната и физическата природа на човека. - Пише Микаел.

Как да станем биоенерготерапевти за два часа…

За да упражняваме хуманата професия медик са необходими над пет години изучаване на медицината  във Висше учебно заведение. Ала всяко правило си има изключения… Различни сайтове предлагат прелъстителни рекламни послания за обучение в Рейки на речем. Ето едно от тях:  „В рамките на 2 ч. ще узнаете всичко, което ви интересува за функционалното състояние на Вашите органи и системи…“ - край на цитатът.  Забележете, за два часа и Вие сте миропомазани - ангели лечебни. Меко казано това граничи със сенилност.

Какво се случва, когато практикувате биоенергийно лечение?

Когато застанете над Вашият реципиент (пациент - клиент) като вече удостоен  рейки мастер или друг подобие на такъв, Вие започвате да „лекувате“  с познанията си „в рамките на два часа“.  Човекът е болен, тоест неговите фини канали са запушени, има наличие на пробив в ауричните слоеве и съответно е заразен в духовен аспект. И сега, моля за внимание! Вашето подсъзнание подава информация към съзнанието Ви превръщайки енергията в светлина.

Чрез горе споменатата „светлина“ Вие прочиствате реципиента и вливате в него оздравителна енергия. Добре звучи, нали? Но задавате ли си въпросът как е устроена вселената - херметичните закони, по-скоро не!  А това е нож с две остриета.

Навлизате в пълно нарушение на закон втори, а именно Принципът на съответствието - "Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе." Сиреч от горе-подсъзнанието вече е в действие, ала съответствието връща обратно нагоре през съзнанието към подсъзнанието вирусите - негативната енергия.  Съзнанието копира абсолютно всичко и го складира в подсъзнанието.  И в един слънчев ден Вие се разболявате или заразявате останалите Ви реципиенти…

В светите писания на длъж и шир е описано, че всяко човешко дело се записва в Книгата. Тялото е тленно, ала душата вседържителят на цялата информация е във Вашето битие. След като душата човешка се пресели в отвъдното тя носи информацията, която щателно ще бъде разчетена от Онези, които трябва. Тоест на езика на компютърните специалисти подсъзнанието е хард диск съхраняващ  цялата информация. При следващото прераждане разчетената информация се съхранява в Божественото пространство, след което бива изтрита, сиреч пре-инсталация на компютърът Ви.

Какъв е изводът? 

Да се изготви такъв приносител-хард диск от минерали и кристали. Научно  е доказано, че естествените камъни имат памет.  Този приносител вече ще копира вирусите, ще ги преработи и изхвърли, разбира се. По този метод  вече Вашето подсъзнание няма да приема негативите.

И все пак, ако сте решили да се занимавате с биоенергийно лечение, поне се запознайте с органите човешки, меридианите и функциите на организмът.

Моля Ви на учтиво, в случай, че тази публикация не Ви харесва или е в разрез с Вашите разбирания не поставяйте фриволното: „Пълни глупости“, защото глупостта е съвършена и някой би следвало да я запълни от четящите не разбрали…

 

Изготвил и подбрал за вас - Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa, езотеричен анализатор. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.