СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ С КРАСИМИР КУРТЕВ : Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя, скритите послания относно така наречените магии.

Магията е кодирана информационна програма, която променя житейската линия към плюс или минус - това е мнението на много учени и специалисти занимаващи се с паранормалното. Всяка дума, звук, жест, поглед или предмет в един момент биха могли да се превърнат в зареден носител на негативното, магия, А.Н.А - Агресивна Негативна Атака.

При такъв носител с отрицателен знак се получава дисхармония в човешкият организъм като цяло, физически и психически. По тези причини съм на мнение, че магията не би могла да се разваля, а да се внесе хармония на чакри, аура и излъчване-биополе.

Магията няма цвят, тя не е бяла, черна или червена, тя е просто агресивна негативна атака. Трите цвята, бяло, черно и червено като окултна терминология произлизат още от древните алхимици. Дали ще се извърши даден ритуал за добро или зло, то той се прави без знанието на другият човек и това е много опасно, защото при извършването на така широко разпространената „бяла“ магия за любов при всички положения има на лице обратен ефект или „ефект на бумеранга“.  

Магията е кодирана информационна програма, която променя житейската ти линия към плюс или минус. Съществуват няколко вида програми. Има ефирни програми и когато се кажат определени думи, които са код, това ефирно пространство се отваря все едно натискаш център на клавиатурата и името влиза в тази енергийна програма. Това е по-точно магическа програма, не енергийна. И за съжаление, когато става въпрос за лоши неща, тя много бързо се задейства.

Всички знаем, че земята има минусов знак и лошите неща стават лесно. И след това бавно или малко по-бързо животът на човек се отклонява от пътя му, започват да му се случват лоши неща. Ако е направена магия за раздяла, тя се случва. Това обаче не може да приключи само с раздялата, защото енергията се разпростира и върху други сфери на живота - в професията, семейството, взаимоотношенията и т. н. Тази негативна програма те променя, а и хората наоколо започват интуитивно да го усещат и да имат лошо отношение към теб също така, споделя Цветанка Маринова.

В България към този момент са известни около 40 вида магии, които се проявяват в близо 2500 разновидности. Големият проблем при магиите произтича от следният факт - енергийните центрове /чакрите/ от 1- ва до 3 - та работят с енергии от Земята. 4 - та /сърдечната чакра/ работи с енергии и от Земята и от Космоса. Останалите 3  от 5-та до 7 - ма чакра работят с енергии само от Космоса.

Проблемът се състои в начина на проникване на енергиите на Бог, които имат ограничение за въздействие върху човешкия организъм. Единствено Божите енергии могат и са в състояние да изгонят демона или духа от нас. Това е било известно от дълбока древност и е било закодирано като послание към човечеството на кръста на който е разпънат Исус. Там са изписани 4 букви INRI -Природата се обновява чрез пречистващия огън (Ignem Natura Regenerando Integrat).

Именно този огън, тази енергия от небето единствено може да освободи човека от чуждо вмешателство. Проблемът е в това, че енергийните центрове /чакрите/ на човека са затворени по рождение, с изключение на 1-ва, но и тя не е активирана. И тъй като Бог дава право на свободен избор на всеки да отвори или да не отвори своите енергийни центрове към него, съществуват само 2 начина за проникване на божията енергия в човека – първият е човек да овладее сам тази енергия, а вторият е човек, който е овладял цялата енергия в 3-те и разновидности, да я предаде и същевременно по този начин да изгони паразитиращата душа /да развали магията/. 

Поради тази причина магиите до кръста включително се правят с духове на починали хора, останали в орбитата на Земята                /самоубийци, престъпници и т.н./. От кръста нагоре се призовават висши духове, известни още като дяволи или демони, които да паразитират в човека. При своето проникване тези души изчерпват енергията в дадения енергиен център и с течение на времето увреждат органите, намиращи се в съответната зона.

Същевременно се прекъсва нормалното протичане на нервните импулси, тръгващи от централната нервна система и преминаващи по гръбначният стълб. Оттук започват да страдат и органите и системите, които се намират под равнището на въздействие на паразитиращата душа, пише Валери Цветков.

 

Следва…