Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание за  цвета на косата.

Човешката коса е част от тялото, което оказва значително влияние върху начина, по който хората възприемат не само лицето, но и излъчването ни.

От формата на прическата, дължината на косите и техния цвят зависи представянето ни в обществото и по какъв начин останалите ще се отнасят към нас.

Така, че ът. След като скъси косите си, човек придобива активна жизнена енергия, пробивни качества, емоционална сила и способност да привлича конфликтите върху себе си, като същевременно губи способността да решава споровете по толерантен начин.

Според астролозите с тези качества ни даряват символите на Марс, Слънцето и Уран, които умеели да предизвикат истински катаклизъм при спокойните хора.

Маговете ни съветват да скъсяваме косите си постепенно, по два-три сантиметра месечно. По този начин промяната ще протече гладко и без излишно напрежение.

На блондинките с платинени коси влияе Луната. Тя ги дарява с чувствителност и пасивност. Планетите загатват, че  светлорусите, с пепеляв оттенък, от една страна, имат шанс да подобрят личния си живот, ако той е проблемен, а от лошата - да намалят решителността си.

Тъмно русите коси помагат за успех в търговията и притежателите им имат висок коефициент на интелигентност. Те се намират под влияние на противоречивият знак на Меркурий.

Ярките червени, кестеняви и златисти коси пък водят от символа на Марс. Характерно за хората с тях е, че са целенасочени и скандални.

Жените с тъмно кестеняви  са дъщерите на Юпитер. Те имат по-вече финансови възможности спрямо останалите, но са по-ограничени душевно.

 

Цветови тенденции за Лято 2021

Овен

Стандартно червеният мощен цвят за огнен знак като Овен, винаги ще бъде подходящ. Ала на преден план изкача яркото - почти диамантно бяло - русо, което е идеалният избор за Лято 2021.

Телец

Енергията на зодия Телец е непоклатима, надеждна и напълно упорита. Те могат да изглеждат земни, но по-скоро приличащи на сънища благодарение на Венера. За Телците идва ерата на тъмно черното, което ще ви направи абсолютно мистични.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че са „с две лица”, но това може да е несправедливо описание. От класическото черно и бяло през всички цветови гами светът остава ваш, Близнаци!

Рак

Ракът е едновременно въображаем, чувствителен, но същевременно и предпазлив. Тенденцията за шик при вас е, "канеленото злато" - авангарден брюнет с водопади от ярко златни кичури. Цветът е изключително топъл и нежен топъл, и ви позволява да магнетични.

Лъв

Всеки, който има Лъв до себе си, знае, че свети като слънце. Най-просто казано, те сияят. Слънчевите, лъскави цветове на косата работят чудесно за техните уверени личности. Синьото, най-вече ще ги покори през Лято 2021. Ако това е силно предизвикателство за вас, медно русият цвят идва като резервен вариант.

Дева

Девите могат да бъдат скромни и малко срамежливи, което означава, че вероятно няма да се вдъхновят от твърде смелите цветове. Светлоотразяващите „ваканционни акценти“ - авангардно светъл брюнет с меко рус меланж. Подобни на естествените акценти, които може да получите от слънцето, са фин начин да промените външния си вид.

Везни

Везните са забавни, лесни и всички искат да бъдат около тях. Тенденцията на цвета на косата - "измито розово" ще ви направи център на внимание, което тайно е сбъдната мечта за вас.

Скорпион

Скорпионът се нуждае от изтънчен и мощен цвят на косата, като личността им, разбира се. Навярно ще ви хареса ярко платинено с рус оттенък, защото той съвпада с останалата част от вашия полиран и шикозен външен вид.

Стрелец

Стрелецът е пословичен със своят оптимистичен и свободен. Харесвате нещата от живота да ви вдъхновяват, а тенденцията на цвета на косата е „тъмно аметистово“. С мекият си лилав тон ще ви накара да се чувствате шармантно, когато се погледнете в огледалото.

Козирог

Топлият русо-меден нюанс е идеален за Козирог. Цветът е практичен и супер подходящ за носене, но все пак се чувства като нов поглед към традиционния ви рус цвят.

Водолей

Водолей се нуждае от цвят, който да съответства на неговата въображаема и творческа енергия, като „ледено синьо“ например. Този електрически нюанс ще покаже, колко сте изобретателни.

Риби

Енергията на Рибите е дълбоко симпатична, артистична, и подобна на мечтите им. Цвета на люляк или лилава лавандула ще бъде идеален за Риби, защото самият цвят е мек и мечтателен, а сребърните нюанси могат да ви накарат да изглеждате ефирни.

 

В публикацията съм използвал фрагменти от Влиянието на прическата върху живота на човека.

 

Изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астролог Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.