"Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за - Мода, бижута, пари и любов 2022 година - През очите на астрологията.

Колкото и парадоксално да ви прозвучи, звездите не само определят съдбата на човека, те определят всичко на Земята, включително модата, цветове и скъпоценните камъни като бижута.

Основните небесни референтни точки за модата са две мощни планети: Юпитер на първо място и Сатурн в по-малка степен.   През по-голямата част от годината Юпитер ще бъде в Риби. Зодиакалният знак Риби е воден знак, а основният му цвят е син заедно всичките му нюанси. Вторичните му цветове са лилаво, виолетово, зелено и сребристо.

 На 12 април 2022 година Юпитер няма да бъде в Риби, тъй като Нептун също ще се присъедини, настанявайки се във „водите“ на Риби, за да се създаде най-голямото астрологично събитие за годината. Това е рядък съвпад, който се случва на всеки 13 години.

Нептун има тенденция да се разтваря мъглата и в същото време замъглява, а това означава, че меките, неясни нюанси на синьо, лилаво и зелено ще дефилират по червените модни килими. Прозрачното и ненатрапчиво облекло ще бъде доста стилно, а полупрозрачните тъкани и дантелата трябва да изглеждат ефектно и ще бъдат много предпочитани.

Годината 2022 ще бъде оприличена с морските и океански води и всичко свързано с водните басейни. Това означава, че ще се появяват различни тениски, както и ризи на морски райета, различни морски шапки и други модни артикули, свързани с морето.

Любителите на перлите най-накрая могат да парадират със своята бижута, тъй като перлите ще бъдат едни от най-модерните бижута за 2022 година. Сатурн и Юпитер разтварят ковчежето на скъпоценности като Лунен камък, Сапфир, Топаз, Турмалин, Хризоберил, Хризолит и Кехлибар също ще бъдат сред най-добрите скъпоценни камъни за годината.

Планетата Юпитер предразполага към леките, ефирни рокли, които трепкат от ветреца и ще останат популярни през цялата 2022 г. Накратко това е чудесен избор за офиса или за събития предполагащи облеклото да бъде малко по-небрежно.

Юпитер извежда на преден план прическите на дългите и средно дълги коси, подобно на русалките. А актуалният грим да бъде лек, естествен, полупрозрачен.

Сатурн ще бъде във Водолей през 2022 г., като ще заеме една от най-силната си позиция като планета. Ще повлияе на отдавна забравените модели костюми и рокли, които ще ни пренесат в миналото.

Акцентите  ще бъдат върху рамене, маншети, облекло  с волани и драперии, вероятно ще ни върнат със столетия назад в миналото във вид на модна тенденция. Сатурн управлява  кожата и както се прогнозира, велурът и кожените изделия отново ще бъдат на мода.

Относно финансите - Парите се управляват от Уран в Телец и тази „опасна“ планета се настанява удобно в това лоно. Планетата Уран няма да напусне Телец през 2022 г., така че цялата световно-финансова система ще продължи да претърпява своята негативна трансформация.

Особено болезнен в това отношение ще бъде периодът между август 2022 г. и март 2023 година. През целия този период се опитайте да не рискувате парите си и бъдете още по-предпазливи и консервативни.

В любовен аспект всички връзки, които се формират през 2022 г., особено през първата половина, се очаква да бъдат много романтични. Хората, родени под знака Риби, ще се почувстват особено облагодетелствани, следвани от Скорпионите. Знаците Дева, Стрелец и Козирог ще разтопят ледовете, когато става въпрос за любов.

Децата, родени между януари и юли 2022 г., може да имат ярки музикални и уникални творчески способности. Те могат да израснат като хора, които водят пътя към развитието на нови доктрини отвъд това, което е сега, като водят останалите към друга световна религия, където основният принцип за всички ще бъде Словото: Има само един Бог!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.