Везни

Очаква ви един приказен месец по отношение на романтиката и любовта. Семейните трябва да бъдат изключително внимателни при взаимоотношенията си с хора, от които са привлечени, за да се уверят, че няма да се отклонят от брачната линия. Препоръчително е да не рискувате семейното си огнище през този горещ месец.

В началото на август, може би ще почувствате, че не получавате необходимите резултати за положеният усърден труд и вероятно това ще ви демотивира. През този месец  бъдете особено внимателни по всички въпроси, свързани с финансите. Има вероятност да планирате някои ваши инвестиционни проекти, но преди да вложите парични средства, следва много добре да обмислите своите решения.

Скорпион

Ако сте във връзка и планирате да се венчаете, това може да е подходящата възможност родителите да участват във вашите планове през този месец. Има вероятност да получите тяхната подкрепа. Семейните двойки, които са били в кратка връзка, ще видят, че всичко ще се променя с течение на дните през август.

Може да очаквате един динамичен месец в сектор финанси. Още в самото начало на август има вероятност да увеличите своя паричен поток, стига през месец май да сте действали в разумни граници. След 25 август нещата биха могли да бъдат в застой за известен период от време, но това ще е полезно, за да може да преосмислите бъдещи финансови операции. Има вероятност да споделите своя професионален опит с нови колеги.

Стрелец

Този месец вероятно ще получите някои страхотни възможности за романтика. Любовта може да влезе в живота ви по доста изненадващ начин. Самотните ще имат възможност да срещнат някой, който има всички качества, които те търсят в партньор. Семейните двойки ще се радват да споделят добра и лесна комуникация.

Август е отличен месец, за да се съсредоточите върху професионалния си растеж, тъй като финансовият успех може да бъде повече от добър. Отбелязването на новите или последните разработки във вашия работен сектор или бизнес сектор ще ви помогне да инвестирате разумно. Вашите умения в областта на финансовото управление могат да бъдат поставени на изпитание, тъй като вероятно ще имате допълнителни разходи към семейство или вашето здраве.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.