Козирог

Началото на този месец, вероятно ще се сблъскате с някаква дилема и колебливи мисли, които са решаващи във вашата връзка. Ноември е сравнително обещаващ за създаването на нова романтична връзка. На семейните двойки ще им се наложи да поддържат добре взаимоотношенията си, защото има вероятност семейното огнище да дими, вместо да пламти.

Навярно, ще се наложи да останете на „stand by“ по отношение на вашите финанси. Едва след 21-ви ноември може да очаквате адекватни приходи и печалби, но бъдете особено внимателни, защото могат да възникнат финансови проблеми. В семеен план има вероятност вашият бюджет да бъде нарушен от неправилно планиране. Ако се занимавате с бизнес ще се наложи да преосмисляте финансовата си стратегия.

Водолей

През втората десетдневка от този месец е възможно да усетите, че връзката ви е в своя разгар. Ако сте семейни, може да ви липсва подкрепата на вашите близки и роднини, но за сметка на това, приятелското ви обкръжение ще ви подкрепя в значителна степен. Неангажираните могат да очакват един относително добър месец, но за повечето от тях, ноември ще се окаже разочароващ.

Бъдете предпазливи, защото може да се забъркате във финансово блато, касаещо вашия семеен бюджет. Ако работите в областта на търговията, може да се зарадвате на относително добри печалби. През първата половина на ноември, едва ли ще бъдете облагодетелствани, ако се занимавате със собствен бизнес. Едва към средата на месеца може да постигнете успех и подобряване на финансовото ви състояние.

Хороскоп за месец ноември, вижте какво очаква Рак, Лъв и ДеваПланетите са подготвили много изненади за трите зодии през идните 30 дни

Риби

За повечето семейни двойки този месец ще бъде благоприятен. Взаимното разбирателство ще бъде на ниво за тези от вас, които са във връзка. Като цяло ноември ще се окаже твърде щедър и изпълнен с любовни подаръци, особено към 17.11.2019. Като цяло, позитивното мислене ще се окаже достатъчно, за да укрепи доверието ви.

Приходите и разходите ще останат в едно и също съотношение. Възможно е, да не успеете да овладеете някои финансови кризисни ситуации, защото разпределението на бюджета ви е било недостатъчно обмислено. Ноември е благоприятен месец за продажба на недвижимо имущество или отдаване на имот под наем. Към 22-ри ноември вероятно ще се окажете късметлии във финансово отношение.

Хороскоп за месец ноември, вижте какво очаква Овен, Телец и БлизнациПланетите са подготвили много изненади за трите зодии през идните 30 дни

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.