Овен

Звездите днес ще влеят мощен прилив на енергия, за да направите нещо ново и вълнуващо с партньора ви. С нетърпение ще чакате момента, в който да останете само двамата насаме.

Днес е добре да насочите вниманието си към някакви пропуски или грешки в работата ви. По принцип сте съсредоточени към светлата страна на нещата и не успявате да видите някои дребни грешки, които може да ви създадат проблеми.

Ако се подведете по мисленето на грешните хора, има голяма вероятност да загубите както време, така и пари. Внимавайте с кого излизате да пазарувате и не се впускайте в инвестиционни проекти.

Телец

Партньорът ви  днес най-вероятно ще е в лошо настроение и това ще се отрази на вашите отношения. Колкото и да се опитвате да угодите на капризите на половинката си, в крайна сметка няма да имате особен успех. Дори да се криете зад фасадата на спокойствието, определено няма да се чувствате комфортно днес.

Определено днес ще сте изключително производителни и с лекота ще се справяте с всичко в работата ви. Ако трябва да преглеждате дадени проекти и документи, ще забележите и най-дребните детайли, които трябва да се изпипат до съвършенство.

Не чакайте да достигнете пикът на печалбите си, за да се поотпуснете и да похарчите малко пари за това, което сте си наумили. Харчете според възможностите си, за да не изпаднете по-късно в пристъп на луд шопинг след дълго време, в което сте се ограничавали.

Близнаци

Планетарната конфигурация днес, ще ви предостави много положителна енергия за изживяването на вълнуващи мигове с половинката ви, за които отдавна жадувате. Изведете партньора си някъде и се забавлявайте на воля.

Не предприемайте твърде рискови бизнес ходове днес, тъй като няма да бъдат приети радушно от колегите ви. Не позволявайте да застрашите производителността на целия ви екип, заради някои спонтанни ваши решения, които няма да се окажат особено печеливши.

Ако разполагате с повече финансови възможности през този ден, ще сте заобиколени от много „приятели“, които да се възползват от поне една почерпка от ваша страна. Опитайте се да отсеете фалшивите си приятели, които само търсят финансовата изгода от вас.

Рак

Вероятно, днес ще ви прелее чашата на търпението от постоянното говорене и упрекване от страна на роднините ви. Позволете на вашата половинка да ви избави от напрегната ситуация и да отидете някъде на спокойствие, където да водите по-интелектуални и смислени разговори.

Може би ще усещате критичното отношение на колегите ви и как във всяко нещо, което сте направили намират кусури. Не позволявайте това да ви сломи, а се постарайте да спазвате фирмените изисквания, без да се поддавате на чуждо влияние.

Много внимавайте да не бъдете измамени с пари през този ден. Ако се включвате в някакви колективни покупки, може да се окаже така, че да платите по-голям процент от това, което ви е било обещано. Бъдете много бдителни днес.

Лъв

Днешната планетарна конфигурация ще ви вдъхне сила и увереност да заявите на партньора си, че се чувствате като в затвор без право на личен социален живот. Това не означава, че ще сложите край на връзката ви, а че ще си извоювате малко повече свобода.

Натрупаната работа, която все отлагате да свършите, днес буквално ще ви паникьоса. Не губете самообладание и вяра, че ще се справите. Направете си план за модификациите и корекциите, които трябва да въведете. Раздробете цялата работа на малки задачи, за да не ви се струва, че ужасът няма да има край.

Това за което ще харчите пари днес са много луксозни продукти, с които да демонстрирате самочувствие и фалшив висок статус. Ако живеете в името на това какво ще кажат хората, много скоро парите ви ще свършат и ще съжалявате за скъпите покупки.

Дева

Вероятно ще се чувствате ограничени от излизания и комуникация с ваши приятели, поради ревност от страна на любимия ви човек. Постарайте се да не избухвате и да не вдигате скандал, заявявайки, че ще си живеете живота както си решите, за да не изгубите завинаги човека до вас. Покажете малко повече обич и загриженост днес.

Изглежда, че много от колегите и шефовете ви днес ще се убедят в това, за което толкова време сте говорили и предупреждавали. Консервативният подход в работата ви, днес ще ви донесе големи дивиденти. Това доказва, че ако сте верни на себе си, може да постигнете велики неща.

Колкото по-рано се погрижите за дължимите сметки и плащания, толкова по-скоро ще планирате бюджета си за следващия месец и ще си осигурите финансово спокойствие. Така, че не отлагайте належащите разходи.

Везни

Конфигурацията на звездите днес, може да ви тласне в депресивно състояние, което да ви накара да се самосъжалявате колко нещастни се чувствате в личен план. Но имате и друга опция, да забравите за проблемите и да се фокусирате върху забавленията с позитивно настроени хора.

Ако днес смятате да оставите някои по-маловажни неща да бъдат свършени от ваш колега, това може да се окаже лошо решение. Тъй като всеки се ръководи от собствените си интереси, интересите на колегата ви може да се различават от вашите и това да ви създаде неприятности. Свършете си работата сами.

Неочаквано ще срещнете ваш стар приятел и първоначално много ще се зарадвате от тази ваша среща. В края на разговора ви, вероятно ще стане ясно, че приятелят ви е закъсал с парите и може да ви поиска заем.

Скорпион

Звездите днес ще ви помогнат да си отворите очите и да спрете да правите неща, които не харесвате и не одобрявате, но вършите в името на това да съхраните връзката си. Това е вашият шанс да направите това, което поискате, без да се съобразявате с другите. Дишайте спокойно и бъдете креативни. 

Всички идеи свързани с новите ви проекти в работата, ще спечелят началниците ви със своята практичност. Колкото по-лесно приложими са, толкова повече точки ще спечелите.

Не харчете парите си за излишни вещи, които купувате заради мили, сантиментални спомени от миналото ви. Не е нужно да се затрупвате с неща, които да ви връщат назад, напротив насочете се към новото, което да ви води напред в развитието ви като личност.

Стрелец

Днес, звездите ще ви дадат шанс да се отървете от всички ограничения и закостенели разбирания, които касаят вашата връзка. Загърбете всякакви задръжки и живейте така, както винаги сте си представяли. Сега е момента да преминете през тази трансформация.

Това е денят, в който трябва да изпълните дадените обещания пред колегите и шефовете ви. Не удържите ли на думата си, ще изгубите доверието на всички и няма да бъдете подкрепяни за напред. Така че се постарайте много днес, всичко обещано да бъде спазено до последната подробност.

Времето е подходящо за сключване на договори и инвестиции. Спокойно може да сложите подписа си на важни документи, които ще ви носят добри приходи в бъдеще. Не се колебайте, сега е точният момент.

Козирог

Понякога ви се иска да нарушите някои правила в личен план, но имайте предвид, че личните отношения са като една ваза – счупи ли се веднъж, никога повече няма да изглежда както преди, дори парчетата да бъдат залепени. А, струва ли си да платите тази цена за едно мимолетно изживяване?

Ако сте се чувствали незабележими и смачкани от конкуренцията ви, то днес нещата може да се обърнат във ваша полза и вие да сте тези, с които другите да се съобразяват. Вярвайте повече в себе си и не се отказвайте от целите си.

Ароматът на вкусна храна ще ви изкуши и ще ви накара да се бръкнете дълбоко в джобовете си, за да се присъедините към колегите си, които обядват в заведение до работата ви. Дори да излезете малко извън бюджета си, преживяването ще си заслужава.

Водолей

Необвързаните днес може да срещнат своята половинка на места свързани с опасности и адреналин като екстремни спортове, скално катерене или друг вид състезания. Семейните ще са в хармония и ще се радват на свободата да правят това, което поискат.

Не бива да се преструвате, че всичко е наред в работата ви, ако забелязвате някои грешки и нередности от страна на колегите ви. Последствията могат да бъдат много лоши, така че не си затваряйте очите, дори за най-малките неща.

Най-накрая ще се зарадвате на спестяванията си натрупани до момента. Лишенията ви през изминалите дни, ще се отплатят и ще се чувствате удовлетворени от постижението си относно пестенето.

Риби

Семейните двойки днес може да преминат през много трудна фаза на неразбирателство, спорове и луди скандали. Позицията на звездите ще изкара най-лошите ви черти на показ и ще сте изключително раздразнителни и опозиционно настроени през този ден.

Днес, вероятно ще се сблъскате с не малко проблеми и конфликтни ситуации на работното ви място. Ще се наложи да разнищите проблемите парче по парче, за да стигнете до първоизточника им.

Има голяма вероятност да прахосате голяма сума пари, ако не внимавате, така че трябва да сте изключително дисциплинирани, спрямо финансите през този ден. Може да претърпите големи загуби, ако действате импулсивно.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.