Овен

Денят е идеален да започнете нов проект съвместно с половинката ви. Това може да е малък ремонт или обща бизнес идея, която да развиете. Оставете въображението си да ви отведе в правилната посока.

Спокойствието ще ви е достатъчно, ако изхвърлите натоварващите мисли натрупани през седмицата. Имайте доверие в хората около вас, защото именно те ще ви подкрепят през този ден. Всяко начинание ще зависи само от вашето настроение.

Телец

Днес, ще сте много чувствителни и може да се разстроите дори от един филм или снимка. Партньорът ви в този момент ще ви окаже нужната подкрепа и топла прегръдка. Заедно ще преодолеете всички трудни моменти, стига да се крепите един друг.

Ще трябва да потърсите алтернатива за справянето с  домакинските проблеми. Вероятно ще отнеме време да се справите, но в крайна сметка ще може да останете доволни себе си. Във всеки случай нямате опция за отлагане.

Близнаци

Връзката ви днес ще е като проекция на самия живот – колкото повече усилия влагате, толкова по-добри резултати ще имате. Когато се стараете и правите всичко за любимия си човек, ще бъдете щедро възнаградени в любовта.

Днес е подходящо време за релаксация, защото плановете за реализиране на целите си са стабилни. Всеки опит да промените този план ще бъде извън рамките на реалността. Осигурете  си повече време за почивка, без да си поставяте нереалистични изисквания към себе си.

Рак

Напрежението в работата ви през цялата седмица ви е изтощило до краен предел. Вероятно, домакинската работа се е натрупала и ще имате нужда от помощта на половинката си, за да приведете дома си в ред. Колкото и да ви е досадно, трябва да се заемете с тези домакински задължения днес.

Днес може да чуете новини, които биха могли да причинят стрес и да се почувствате объркани. Опитайте се да не приемате всичко казано за чиста монета, защото слуховете са сериозна предпоставка, за да излезете извън релси.

Лъв

Малките жестове към любимия ви човек, днес ще направят чудеса. Пъхнете малка бележка с романтично послание в джоба на партньора си. Когато листчето бъде открито, изненадата ще бъде много мила и приятна.

Денят се очаква да бъде позитивен, от което следва и вие да бъдете настроени с позитивни вибрации. Колкото сте по-позитивни, толкова вероятността да привлечете късметът си е по-голям. Факторът късмет е реципрочен на настроението.

Дева

Спортните занимания в компанията на половинката ви, ще ви се отразят много тонизиращо и освежаващо. Позволете си да се забавлявате заедно и да се откъснете за малко от проблемите. Денят не е подходящ за вземане на важни решения и сериозни разговори.

Най-вероятно ще се възрадвате на така дългоочакваният късмет. Възможно е да постигнете много неща, които сте желали в рамките на разумното, разбира се. Възможно е звездите да се решили да възнаградят вашият упорит труд и всеотдайност.

Везни

Нещата във връзката ви се развиват много по-добре от очакваното. Някои неща, които не сте разбирали до сега, вече са ви ясни и разговорите с партньора ви ще вървят много по-гладко. Обърнете внимание на детайлите и малките неща, които да направят половинката ви щастлива и желана.

В случай, че сте нерешителни и прекалено колебливи днес, планетите, които отговарят за късмета ви със сигурност ще ви обърнат гръб. Проблеми винаги ще има, така че не мислете, че не ви върви. Опитайте се да се адаптирате към днешните ситуации.

Скорпион

Вероятно, стресът от работата ви, се отразява пагубно на връзката ви. Не позволявайте отношенията с партньора ви да пострадат, заради проблеми в службата. Посветете свободното си време изцяло на половинката си, без да обсъждате проблемите в работата.

Навярно някои хора ще се опитат да ви подценят през този ден. Не си и мислете да им опонирате, вие със сигурност си знаете до къде се простират добрите ви качества. Повече смиреност спрямо себе си, за да не се стигне до излишни конфликти.

Стрелец

Поглезете партньора си днес с домашно приготвен сладкиш, палачинки или сладолед. Така, денят ви ще започне по един чудесен начин и ще видите усмивката на любимия ви човек.

Би било разумно да потърсите  опции, за да успеете да реализирате някои свои малки мечти. Може да опитате с хазартните игри с разумни суми, защото късметът ще бъде с вас през този ден, но не искайте много от него.

Козирог

Днес, разговорите с партньора ви няма да вървят добре, така че, ако искате някаква услуга, ще трябва да изчакате друг по-благоприятен ден. Не оставяйте половинката си сама днес и се постарайте да се проявите като загрижен и грижовен партньор.

Избягвайте да споделяте съкровени неща, дори и на най-близките си, така само ще ги натоварите допълнително с вашите проблеми. Няма нужда от излишен шум и драми, съхранете приятелите си.

Водолей

Доста усилия влагате в последните дни, за да спечелите сърцето на любимия си човек и днес най-накрая ще видите резултата от всичко свършено. Ще се радвате на по-специално внимание от страна на партньора ви. Насладете се на този момент.

Очаквайте неутрална връзка с късметът си през този ден. Не ви очаква нищо лошо, нито кой знае някакво особено добро. Така че не се намесвайте в действията на вашата съдба. Вероятно и без късмет ще постигнете някои от своите цели.

Риби

Бъдете открити днес и изслушайте до край партньора си, преди да го прекъснете и да заявите, че мненията ви се разминават. Това, че вашата гледна точка е различна, не означава, че другите грешат. Бъдете готови да направите компромис и да се съгласите с половинката ви, за да стигнете до консенсус.

Този ден не е обещаващ, времената са трудни и може да загубите повече, отколкото да спечелите.  При такива ситуации хазартът не е добър вариант за вас. Най-добре е да избягвате всякакъв вид залози днес.


Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.